Referenties

Menen, Magazijn

10% bespaard
Menen, Magazijn

Beroep doen op Buyerside, meer bepaald de Heer Devos, is een zeer goede keuze gebleken. Nooit, voor gelijk welke aankoop of dienst, zijn wij als klant beter bediend en gesteund geweest dan door hem. Hij heeft elke vraag beantwoord, snel en volledig, soms tot na middernacht. Hij heeft de zaken gevraagd die wij niet hadden gedurfd, opgemerkt wat wij niet hadden gezien, en opgelost wat wij niet hadden gekund. Het magazijn in kwestie is grondig bekeken, tot op het dak toe. Hij heeft zelfs het werk van de notaris overgenomen en ervoor gezorgd dat een bouwvergunning van tientallen jaren geleden werd teruggevonden. En alles perfect tweetalig (verkoper en makelaar Franstalig; ligging gebouw Vlaanderen en wij Nederlandstalig). Ik voel mij perfect op mijn gemak om Buyerside aan elke koper van onroerend goed aan te bevelen; niemand zal er spijt van hebben. S.L.

Leer méér

Garage, Sint-Pieters-Woluwe

Garage, Sint-Pieters-Woluwe

Omwille van fiscale redenen zat ik zeer krap in de tijd en bovendien woon ik in het buitenland. De snelste manier om een specifieke parkeerplaats te vinden, vlakbij een ander pand, was dan ook om in zee te gaan met BuyerSide. Ze hebben dit perfect en binnen de vastgestelde termijn voor mij geregeld. Ze begrepen onmiddellijk wat mijn verwachtingen waren, ze hebben blijk gegeven van professionalisme en van de juiste kennis van de markt. Uiteindelijk hebben ze de hen toevertrouwde opdracht perfect uitgevoerd en tot aan de volledige afhandeling ervan opgevolgd.

Leer méér

Sint-Pieters-Woluwe, Kantooren

6,25 % bespaard
Sint-Pieters-Woluwe, Kantooren

Het team van BuyerSide heeft mij en de Internationale Vereniging van Jonge Advocaten (AIJA) bijgestaan in de aankoop van nieuwe kantoren voor onze hoofdbureau. Hun steun was cruciaal in alle fasen van dit lange (maar belonende) proces. Samen met de ondersteuning in de onderhandelingsfase, vond ik de analyse en het beoordelingsrapport van BuyerSide bijzonder handig omdat die de Raad van Bestuur en onze Algemene Vergadering geholpen heeft om een bewuste beslissing te nemen. Ik zou hun diensten zeker aanraden!

Giuseppe Marletta

Vereniging Manager van AIJA, Internationale Vereniging van Jonge Advocaten

Leer méér