Referenties

Brussel, Loft

10,2% bespaard

Mijn commentaar kan alleenmaar lovend zijn, wetende dat u al mijn verwachtingen heeft voldaan.

Uw diensten sluiten perfect aan op de behoeften van expats zoals ik die, in aanvulling op de gebruikelijke zorgen van een onroerend goed aankoop die iedereen ervaart, worden geconfronteerd met een aantal extra uitdagingen:

  • Gebrek aan kennis van een vreemd land, zijn juridisch systeem en vooral de administratieve gewoonten (ik ben gelukkig, ik beheers tenminstens de taal, dat is verre van waar van al mijn collega's)
  • Gebrek aan kennis van de stad en haar verschillende wijken

Voorbij de eerste waardering en de onderhandelingen over het onroerend goed dat mijn eerste motivaties waren, realiseer ik dat de steun gedurende het gehele proces was veel belangrijker en nuttig dan ik het nodig had gedacht in het begin.

Ik blijf u aan te bevelen aan mijn collega's en blijf het te herhalen aan mijn vrienden dat gebruik maken van uw diensten mijn verstandigste beslissing voor een tijdje was! E.A.

Leer méér

Elsene - Louise buurt, Studio

10,4% bespaard

Een uitstekende technische kennis … gelukkig is BuyerSide tussengekomen, zodat ik de valkuilen in dit dossier heb kunnen omzeilen. C.V.

Leer méér

Brussel, Appartement

18,4% bespaard

Een geduchte onderhandelaar en een efficiënte oplossing voor het gebrek aan parking. Ik moet toegeven dat ik zelf wellicht niet dezelfde resultaten had behaald. M.N.

Leer méér

Knokke, Appartement

12,5% bespaard

BuyerSide wist ons ervan te overtuigen niet overhaast te onderhandelen en dat de tijd in ons voordeel speelde. V.V.

Leer méér

Namen, Appartement

16,4% bespaard

Geducht advies en een geduchte efficiëntie vanuit een onroerende en fiscale invalshoek. M.D.

Leer méér

Brussel, Appartement

0% bespaard

Buyerside heeft de eigenaar zéér snel benaderd. Omdat hij al van BuyerSide gehoord had, aarzelde de verkoper niet om ons een exclusiviteit te verlenen. De tussenkomst van BuyerSide heeft véél geholpen met het structureren van de hele operatie voor de ondertekening van de koopovereenkomst. S.W.

Leer méér

Elsene - Louise buurt, Studio

9% bespaard

Buyerside was uitstekend in zijn aanpak ... Alle risico's werden geïdentificeerd en konden besproken worden tijdens onze eerste ontmoeting. Ze hebben zelfs de intelligentie gehad om aan de eerste algemene vergadering de toestemming te vragen voor het aanleggen van een dakterras voor de past gekochte studio. R.D.

Leer méér

Studio Brussel

0% bespaard

Omwille van fiscale redenen zat ik zeer krap in de tijd en bovendien woon ik in het buitenland. De snelste manier om een splinternieuwe en goedgelegen studio te vinden, was dan ook om in zee te gaan met BuyerSide. Ze hebben dit perfect en binnen de vastgestelde termijn voor mij geregeld. Ze begrepen onmiddellijk wat mijn verwachtingen waren, ze hebben blijk gegeven van professionalisme en van de juiste kennis van de markt. Uiteindelijk hebben ze de hen toevertrouwde opdracht perfect uitgevoerd en tot aan de volledige afhandeling ervan opgevolgd.

Leer méér

Auderghem, Appartement

5% bespaard

Hierbij wil ik de beheerkwaliteit van het mandaat dat ik u heb toevertrouwd bevestigen.

Inderdaad, omdat mijn professionele activiteiten mij weinig tijd laten voor het onderzoek en onderhandelingen van een onroerend goed, wilde ik een vertrouwensrelatie verreken met mijn vastgoed adviseur. Dat is gebeurd. U heeft uw rol perfect vervuld.

Ik zal u zeker tijdig aanraaden.

Leer méér

Sint-Pieters-Woluwe, Penthouse

0 % bespaard

Ik heb een beroep gedaan op BuyerSide in het kader van de aankoop van een appartement bedoeld voor verhuur in Sint-Pieters-Woluwe. Het doel was om een tweede opinie te hebben over het nut van deze investering, de prijs ervan en de rentabiliteit.

Dankzij hun uitzonderlijke beschikbaarheid is BuyerSide erin geslaagd om een bezoek aan het appartement te regelen op de dag zelf dat het goed voor het eerst op de markt aangeboden werd. Er werd mij een gedetailleerde analyse van de investering overgemaakt binnen de twee uur na het bezoek.

Hierdoor heb ik diezelfde avond nog rustig een bod kunnen plaatsen, en dat werd de dag erop 's ochtends aanvaard.

Zonder de proactieve instelling van BuyerSide had dit wellicht onmogelijk geweest aangezien er 15 bezoeken voorzien waren de dag erop.

Leer méér

Ukkel - Groene Jagger, Appartement

9,5% bespaard

BuyerSide heeft een klant bijgestaan bij de zoektocht en aankoop van een appartement in Ukkel. Aangezien de persoon in kwestie om professionele redenen deels in Londen en deels in Brussel woont en zelf de tijd niet had om op zoek te gaan naar vastgoed, hebben wij dit voor onze rekening genomen en zo het ideale goed kunnen vinden in dezelfde wijk die hij reeds goed kende. De klant, die daarvoor een appartement in Ukkel huurde, wou in vastgoed investeren door een optrekje voor zichzelf aan te schaffen en zo handig in te spelen op de historisch lage rentevoeten.

Leer méér

Sint-Pieters Woluwe

"Ik ben heel tevreden over het werk dat BuyerSide in de hele loop van dit dossier verricht heeft. Toen ik wist dat een van de vastgoedexperts zelf in het appartement gewoond had, voelde ik me helemaal gerustgesteld. Daardoor konden wij zeer snel een inzicht krijgen in alle risico's en kwaliteiten van de woning. Al het nodige kon snel en op een heldere manier gebeuren. Ik ben in de wolken met deze aankoop! "

Leer méér