Referenties

Brussel, Opbrengsteigendom

12% bespaard

De BuyerSide team was van grote hulp tijdens mijn gebouw acquisitie in Brussel. Eerst bij de voorselectie van de beste opportuniteiten door middel van een zeer nauwkeurige kennis van de markt en bij de onderhandelingen, de invoering van zeer snel een diepgaand onderzoek van de vele aspecten, juridische en technische, rond de verkoop. Dit maakt het mogelijk om de onderhandelingen met tal van geloofwaardige argumenten af te ronden. Dit alles werd gereden in een gestaag tempo en met grote professionaliteit. T.P.

Leer méér

Elsene, Opbrengsteigendom

0% bespaard

BuyerSide heeft een Belgische klant geholpen bij de aankoop van een opbrengsteigendom in een prestigieuze wijk rond de Louizalaan, tussen de bekende "square des milliardaires" en het Kastelijnplein.

Leer méér

Elsene, Opbrengsteigendom

8,63% bespaard

Dit gebouw in de bekende wijk rond de begraafplaats van Elsene was de tweede investering van een klant die we een aantal maanden daarvoor reeds hadden getipt over een ander opbrengsteigendom in Elsene.

De uitdaging bij deze aankoop was het pand te beoordelen en bezoeken, terwijl er onzekerheid bestond over de stedenbouwkundige inlichtingen die we van de bevoegde dienst in Elsene moesten krijgen. Het vastgoedkantoor dat het pand verkocht, had een donkerbruin vermoeden dat de bestemming van het huis vermoedelijk een eensgezinswoning was, wat ze de kopers ook hadden laten weten. Tijdens de eerste bezoekweken had deze onzekerheid nogal wat kandidaat-kopers afgeschrokken.

Leer méér

Elsene, Opbrengsteigendom

13,5 % bespaard

BuyerSide heeft een Franse klant bijgestaan bij de aankoop van deze huurwoning die 11 wooneenheden telt en gelegen is op het prestigieuze Stefaniaplein te Brussel. 

Leer méér

Elsene, Opbrengststudios

34 % bespaard

BuyerSide is tussengekomen bij de aankoop van een perceel bestaande uit studio's voor rekening van een klant die wenste te investeren in studio's bedoeld voor verhuur. Het perceel dat te koop werd aangeboden bestond uit een studio (voorheen de conciërgewoning), een kantoorruimte die verhuurd werd aan een huisdokter, 3 zolderkamers die samengebracht waren in één studio, alsook uit een groot appartement van 170 m2. 

Leer méér

Brussel, Hôpital, Opbrengsteigendom

"Als Fransman die wil investeren in Brussel werd ik uitermate goed geadviseerd en geholpen door BuyerSide en meneer Devos. 

Mijn dossier was niet van de gemakkelijkste, maar de beschikbaarheid en reactiviteit van meneer Devos waren buitengewoon. Deze begeleiding ging op allerlei vlakken boven hetgeen ik tot voordien al had meegemaakt.

Het professionalisme, de marktkennis, de steun en de kwaliteit van het advies waren nooit aflatend. Daarnaast werd ik steeds zeer vriendelijk te woord gestaan.

Wij hebben hier niet te maken met een "vastgoedmakelaar", maar met een echte partner die zijn hele ziel in uw project legt en steeds bereikbaar is.

Zonder BuyerSide en meneer Devos had ik, gelet op de omstandigheden, nooit zo ver kunnen staan in dit project.

Bedankt BuyerSide!"

Leer méér

Brussel, Opbrengsteigendom

Ik ben heel tevreden met mijn woning dankzij de goede raad die Buyerside mij gegeven heeft en hun uitstekende opvolging bij de zoektocht naar een pand. Als koper hoeven we ons geen zorgen meer te maken over de controle van documenten. Alles wordt nagekeken en gevalideerd door Buyerside. Heel erg bedankt! (A.S.)

Leer méér

Elsene - Boondaalsesteenweg, Opbrengsteigendom

Ik heb de samenwerking enorm weten te appreciëren om de volgende redenen:

Een snel begrip van het soort pand dat we zochten
Een geavanceerde en pragmatische expertise op alle vlakken met betrekking tot dit type investering: stedenbouwkundig, technisch, financieel, juridisch, renovatiewerken, ...
Inspanningen om de transactie van begin tot einde te begeleiden
De integratie van een expertise van het gebouw, die goedgekeurd werd door de voornaamste banken, in het dienstenaanbod

Zonder de tussenkomst van Buyerside zou ik waarschijnlijk nog steeds geen eigenaar van een opbrengstwoning zijn en wellicht ook niet zo zeker zijn een goede investering gedaan te hebben. (J.C.)

Leer méér

Brussel, Ambiorix - Opbrengsteigendom

9% bespaard

Ik heb beroep gedaan op BuyerSide voor een vastgoed investering omwille van meerdere redenen: tijdwinst in de zoektocht, voorkomen van het kopen van een woning met verborgen gebreken, hulp in alle procedures en ook de mogelijkheid van een "buiten de markt" onroerend goed te vinden, wat mijn geval was. De begeleiding in het aankoopproces was totaal, tot de uitvoering van de notariële akte.

Leer méér