Referenties

Hoeilaart, Villa

10,5% bespaard

Uw talent van grote onderhandelaar, uw professionaliteit en uw kalmte boezemde deze makelaar terecht angst in. A.P.

Leer méér

Knokke, Villa

13,33% bespaard

Dankzij de begeleiding door BuyerSide konden we dit huis tegen goede voorwaarden kopen, ondanks de moeilijke en trage contacten met de erfgenamen van een nalatenschap. A.D.

Leer méér

Frankrijk, Sainte-Maxime, Villa

21,66% bespaard

Dankzij de tussenkomst van BuyerSide voor deze aankoop in het buitenland, hebben wij vermeden dat onze droom in een nachtmerrie verandert ... De aankoop van een onroerend goed in het buitenland structureren was veel ingewikkelder dan we gedacht hadden. We hadden ook het risico in verband met de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen zoals asbest niet overwogen. S.A.

Leer méér

Overijse, Villa

1,6% bespaard

"Wij zijn zeer tevreden met de begeleiding die BuyerSide ons geboden heeft en die tijdens elke fase, vanaf het eerst contact tot op het moment van de ondertekening van de authentieke akte, een waardevolle hulp was. 

BuyerSide heeft ervoor gezorgd dat wij ons geen zorgden hoefden te maken bij de aankoop van deze villa. Dankzij hen kon het goed snel aangekocht worden, hebben wij een korting op de verkoopprijs gekregen, werd veel tijd bespaard bij sommige administratieve procedures en werd het contact met de verkoper vergemakkelijkt.  De beschikbaarheid en reactiviteit van BuyerSide hebben het voor ons mogelijk gemaakt om snel de waarde van het goed te bepalen en het aan een expertise te onderwerpen. Ook zorgden zij voor een korting op de verkoopprijs ongeacht de zware concurrentie op de markt"  P.C.

Leer méér