Managing Director

BuyerSide biedt zijn diensten sinds 2013 aan particulieren en professionals aan.

Mede-oprichter Nicolas Vincent leidt de BtoB-afdeling van BuyerSide. Hij deed zijn ervaring op als CIO van de Belgische REIT Home Invest Belgium of als topmanager bij commerciële vastgoedmakelaars zoals Cushman en CBRE. 

Nicolas Vincent

Nicolas Vincent

MANAGING DIRECTOR

Nicolas Vincent, medeoprichter en zaakvoerder van BuyerSide, behaalde een diploma aan het Institut d’Administration et de Gestion (IAG) (vandaag de Louvain School of Management – LSM) van de UCL.

Vanaf het einde van zijn studies richtte hij zich al snel op de vastgoedsector. Hij volgde meer specifieke opleidingen in de Verenigde Staten aan de Universiteit van Columbia (South-Carolina) of aan de Solvay Business School (postgraduaat in vastgoed). Zijn belangstelling voor vastgoedpromotie en de bouwsector is het resultaat van een familiale traditie en passie van meerdere generaties.

Hij begon zijn carrière bij GVA Grimley waar hij onder andere betrokken was bij de oprichting van de vastgoedbevak Aedifica (www.aedifica.be). Inmiddels werkt hij al drie jaar voor het investeringsdepartement van DTZ Winssinger. Hij geeft er nationale en internationale klanten advies over belangrijke vastgoedoperaties die voornamelijk in België zijn gesitueerd. Nicolas werd daarna Chief Investment Officer (CIO) van Home Invest Belgium. Hij vervoegde BuyerSide in de zomer van 2018 om de afdeling acquisitieconsultancy te ontwikkelen in de professionele vastgoedsector.

Met de oprichting van BuyerSide wil Nicolas professionele kopers laten profiteren van de ervaring die hij in de professionele vastgoedsector heeft verworven.

Nicolas is sinds 2010 een erkend lid van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars onder het nummer 505230.

nicolas.vincent@buyerside.be

Ons Team

Het BuyerSide team heeft een breed spectrum aan vaardigheden en ervaring in de verschillende aspecten van onroerend goed transacties. Afhankelijk van uw project krijgt u een specifieke Account Manager toegewezen die u tijdens het hele acquisitieproces begeleidt.
 

Kassandra Ceri

Kassandra Ceri

EXECUTIVE ASSISTANT - OFFICE & MARKETING MANAGER

Kassandra behaalde een bachelor in communicatie aan het ISFSC.

Haar studies waren zeer verrijkend, vooral dankzij haar Erasmus in Porto, waar zij haar aanpassings- en integratievermogen heeft kunnen ontwikkelen. Na haar bachelordiploma, met een rugzak op haar rug, reisde ze 6 maanden door Nieuw-Zeeland. Uitdaging en onafhankelijkheid waren de sleutelwoorden van deze reis.

Kassandra is gevoelig voor kunst en bruist van de creativiteit, een eigenschap die ze ontwikkelde tijdens haar studie fotografie.

Energiek en gedreven, zal ze haar best doen om aan uw eisen te voldoen.

Met een achtergrond in Communicatie & Marketing, heeft Kassandra een goed oor en uitstekende relationele vaardigheden.

Omdat zij van uitdagingen houdt, heeft zij ervoor gekozen zich te ontwikkelen op een nieuw vakgebied, dat van de makelaardij. Zij is ons team komen versterken als Executive Assistant & Office/Marketing Manager.

Kassandra spreekt Frans en Engels.

kassandra.ceri@buyerside.be

Edouard Lempereur

Edouard Lempereur

INVESTMENT MANAGER

Edouard begon zijn carrière als Account Manager en was actief binnen verschillende sectoren. Hij besloot om opnieuw te gaan studeren om zich te specialiseren in de financiële wereld.

Hij werkte een MBA af aan de Louvain School of Management (LSM), behaalde een diploma gespecialiseerde studies aan het ICHEC en ging daarna aan de slag bij ING. In eerste instantie hield hij zich bezig met de analyse van beroepskredieten en al vrij snel werd hij commercieel verantwoordelijke voor corporate klanten binnen de vastgoedsector.

Zijn passie voor vastgoed leidde er spontaan toe dat hij tegelijk de Executive Master Immobilier (EMI) ging volgen aan de Universiteit Saint-Louis.

Edouard is het team komen versterken op 1 oktober 2019. Hij stelt zijn kennis op het vlak van vastgoed en financiën ten dienste van de zakelijke en institutionele klanten van BuyerSide. Zijn onderhandelingsvaardigheden, marktkennis en nooit aflatende inzet maken van hem een ideale partner die u perfect zal bijstaan bij uw aankoop.

Edouard praat Frans, Engels, Nederlands en Spaans.

edouard.lempereur@buyerside.be

Gatien Bienfait

Gatien Bienfait

INVESTMENT ANALYST

Gatien begon zijn carrière op weg naar de EU met een studie Europese studies aan de Universiteit van Maastricht en verschillende functies in het Europees Jeugdparlement. 

Omdat hij zijn horizon wilde verleggen, was het heel logisch dat hij zijn eerste professionele ervaring opdeed in de vastgoedwereld, als vertegenwoordiger die verantwoordelijk was voor de verhuur van kantoren in een coworkingcentrum in Montgomery. Tijdens deze periode volgde Gatien ook twee cursussen aan het ICHEC: Sales & Account Management en de Executive Master in Management. 

Betrokken, enthousiast en geïnteresseerd in alles en iedereen, is hij betrokken bij verschillende scoutingprojecten en andere jeugdbewegingen, evenals bij een aantal sportieve activiteiten zoals golf, hockey, voetbal en tennis. 

Het is met dit enthousiasme en deze interesse in de vastgoedsector die hij altijd heeft gedeeld dat hij besloten heeft om het BuyerSide team te vervoegen in september 2023. 

Gatien spreekt Frans, Nederlands en Engels.

gatien.bienfait@buyerside.be

Onze Specialisten

BuyerSide heeft een team van professionals opgebouwd dat snel beschikbaar is als hun tussenkomst noodzakelijk blijkt of als vooraf een specifiek risico is vastgesteld.

Hugues Vangindertael

Hugues Vangindertael

FISCALIST

Hugues Vangindertael behaalde een diploma van licentiaat in de rechten (Université Catholique de Louvain) en een aanvullend masterdiploma in fiscaal recht aan de ESSF (École supérieure des Sciences fiscales – ICHEC).

Hugues is advocaat aan de balie van Nijvel en is gespecialiseerd in vastgoedstructurering en vastgoedfiscaliteit (directe belastingen, registratierechten en btw). Hij heeft 15 jaar ervaring in het verstrekken van fiscaal advies aan bedrijven en verwierf die bij grote audit- of advocatenkantoren (PricewaterhouseCoopers en Clifford Chance).

Hugues heeft deelgenomen aan tal van seminaries die meer bepaald werden georganiseerd door de krant L’Echo (‘Vastgoedinvesteringen: juridische, fiscale en financiële structurering’ op 6 oktober 2004), Kluwer (‘Btw en grensoverschrijdende transacties’, elk jaar georganiseerd) en Vanham.

Hugues heeft meegewerkt aan verschillende publicaties en heeft ook geschreven in het Recueil de l’Enregistrement et du Notariat, het Bulletin TVA, het Revue Générale de Fiscalité, Comptabilité et Fiscalité pratique enzovoort. Hij was docent douanerechten en btw inzake vastgoed aan het EPHEC en doceert momenteel een cursus algemene btw aan diezelfde onderwijsinstelling.

Frédéric van den Bosch

Frédéric van den Bosch

Vastgoed advocaat

Frédéric van den Bosch is een geassocieerde advocaat en staat aan het hoofd van het departement voor vastgoedrecht bij associatie Janssens & Associés, waarvan de kantoren zijn gevestigd in Nijvel en Brussel. Zijn dagelijkse activiteiten omvatten het verstrekken van advies en het beheren van (gerechtelijke en bestuurlijke) geschillen inzake vastgoedtransacties, stedenbouwkundig recht en het recht inzake overheidsopdrachten. Hij wordt regelmatig aangewezen tot arbiter in het kader van geschillen op het gebied van vastgoedrecht en was bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) consulent op het vlak van de juridische opleiding van de vastgoedmakelaars. Hij neemt als spreker of voorzitter deel aan tal van seminaries en conferenties in het domein van het vastgoedrecht.

Frédéric volgt ons in de juridische stappen van complexe acquisities:

 • Juridische Due Diligence (Audit)
 • Structurering van de acquisitie
 • Oprichting van een SPV (bedrijf die het gebouw zal houden)
 • Het schrijven van het aankoopbod en contracten
 • Stedenbouwkundige regularisatie

Sébastien Bourgeois

Sébastien Bourgeois

ARCHITECT

Sébastien helpt ons bij de:

 • Analyse van de transformatie mogelijkheid van een gebouw
 • Introductie van een transformatie of regularisatie vergunning
 • Budgettering van de nodige werken

Stéphane Deprez

Stéphane Deprez

Asbest expert

Stéphane grijpt in voor het:

 • Opmaken van een asbestinventaris
 • Schatten van de behandelingskosten (of verwijdering van asbest)

Pascal Van Beirs

Pascal Van Beirs

Technische expert

Pascal Van Beirs, Senior Project Manager bij AT Osborne grijpt in voor het:

 • Uitvoeren van Technische Due Diligences van gebouwen.
 • Schatting van de kosten en planning van de te maken investeringen.
 • Hulp bij het bepalen van de behoeften.
 • Onderhandelen van ontwerpcontracten (architecten) en bouwcontracten.
 • Managen van de stakeholders. 
 • Assisteren bij de oplevering van de werken.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze vastgoeddeskundigen.

 

Contact Formulier

Type onroerend goed gewenst
Type onroerend goed gewenst
Type onroerend goed gewenst
Uw budget
Uw budget
Uw budget
Maximaal 2 bestanden.
256 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.