villa pas à vendre

Aankoop van een goed dat niet te koop staat

Hebt u zich nooit afgevraagd wie de eigenaar was van een bepaalde woning of een bepaald terrein om het eventueel te kunnen kopen?

Bezorg ons het adres van het goed en wij bezorgen u vervolgens de identiteit en de volledige contactgegevens van de eigenaar.

Deze prospectiedienst is gratis op voorwaarde dat we uw consulent worden bij de aankoop en dit, met een vergoeding die uitsluitend afhangt van het welslagen van de transactie.

calculette pour étude de faisabilité

Haalbaarheids- en rentabiliteitsstudie van een vastgoedproject

U bent eigenaar van een onroerend goed en aarzelt om te bouwen, renoveren of verkopen?

BuyerSide geeft u advies, met volledig business plan als hulpmiddel, in de verschillende fasen van uw renovatie of uw bouwproject.

loupe

Snelle inleidende analyse

U wilt snel weten of het de moeite is om een goed te kopen? Maar u hebt geen tijd of bent afwezig... We bezorgen u een ter zake doend advies op grond waarvan u snel kunt oordelen of u het goed wenst aan te kopen en dit tegen de voorwaarden die wij eventueel voor u (op voorhand) bedingen.

U hoeft niet te betalen voor deze dienst van inleidende analyse. U gaat enkel de verbintenis aan om een beroep te doen op de diensten van BuyerSide indien u beslist verder te gaan met de aankoop.

étiquette for sale

Kent misschien uw toekomstige koper ? 

Aangezien BuyerSide enkel voor rekening van vastgoedkopers werkt, heeft het een aanzienlijk netwerk van potentiële kopers kunnen opbouwen.

Indien u van plan bent om een huurwoning, een huis, een appartement, een grond, ... te verkopen, aarzel dan niet om u dossiers inzake particuliere of professionele verkoop aan ons over te maken.

 

Uw voordelen met Buyerside:

  • Het is gratis: wij handelen enkel voor rekening van de koper.
  • Het is goed mogelijk dat wij in onze databank beschikken over de ideale koper van uw goed!

 

 

Wenst u meer informatie over onze bijkomende diensten?

Contacteer ons