Onze opdracht: begeleiden van kopers

We bieden een complete dienstverlening met hoge toegevoegde waarde aan kandidaat-kopers, ongeacht het gekozen onroerend goed: een klein appartement, een standingvolle villa of een opbrengstgebouw. We streven ernaar een hoog niveau van professionalisme en beroepsethiek te halen. Mondreclame is overigens ons beste marketinginstrument.

Onze visie: de referentie in consultancy om goed te kopen

Het is onze visie om dé vastgoed consulent bij uitstek te worden bij het aankopen van onroerend goed. We willen gepersonaliseerde diensten aanbieden en passen ons daartoe voortdurend aan in functie van de steeds ingewikkelder materies die met de aankoop van een onroerend goed gepaard gaan.

Onze waarden: tussen beschikbaarheid en transparantie

  • Onze passie voor vastgoed sinds meerdere generaties biedt u de garantie van onze motivatie om u het advies en de marktinformatie te leveren die het actueelst zijn.
  • Ons aanpassingsvermogen stelt ons in staat onze werking steeds bij te sturen en ons aan te passen aan de eigenschappen van de vastgoedmarkt en aan de specifieke situaties van elke onderhandeling.
  • We gaan steeds verder om de behoeften en verwachtingen van onze klanten volledig in te lossen.
  • Integriteit is een van de fundamentele beginselen van onze activiteit. We nemen de hoogste normen op het vlak van beroepsethiek in acht. Zo is BuyerSide een erkend lid van het BIV* (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) onder de nummers 505.230 en 509.683 en lid van MRICS onder de nummer 655.760 (Member of the Royal Institute of Chartered Surveyors).

 

Wenst u begeleid te worden bij de aankoop van uw onroerend goed ?

Contacteer ons