Managing Director

BuyerSide biedt haar diensten sinds 2013 aan beleggers.

Mede-oprichter Adrian Devos leidt de residentiële en investeringsafdelingen van BuyerSide. Hij deed zijn ervaring op bij internationale groepen zoals DTZ Winssinger (nu Cushman & Wakefield).

Adrian Devos

Adrian Devos

MANAGING DIRECTOR

Adrian Devos, medeoprichter en zaakvoerder van BuyerSide, behaalde een masterdiploma in managementwetenschappen aan de Louvain School of Management (LSM) van de UCL en een masterdiploma in Internationaal Management aan het CEMS.

Zijn belangstelling voor vastgoed vloeit voort uit een familietraditie en een passie van vele generaties.

Hij begon zijn loopbaan bij DTZ Winssinger in het departement beleggingen. Binnen het departement levert hij volledige expertise over het kopen en verkopen van vastgoedbeleggingen voor nationale en internationale klanten die in België investeren.

Adrian is een erkend lid van het BeroepsInstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) onder het nummer 509.683.

Adrian is MRICS (Member of the Royal Institute of Chartered Surveyors) onder het nummer 6555760.

adrian.devos@buyerside.be

Ons Team

Het BuyerSide team heeft een breed spectrum aan vaardigheden en ervaring in de verschillende aspecten van onroerend goed transacties. Afhankelijk van uw project krijgt u een specifieke Account Manager toegewezen die u tijdens het hele acquisitieproces begeleidt.
 

Victoria Noyon

Victoria Noyon

Executive Assistant - Office & Marketing Manager

Victoria behaalde een Bachelor in Communicatie bij ECS Brussel en een MBA in Hotel & Tourism Management in Parijs.

Haar studies hebben haar in staat gesteld om rond de wereld te reizen. Ze heeft gewoond in Parijs, Los Angeles, San Diego en Barcelona. Het ondtdekken en doorweken van andere culturen maken deel uit van haar harstochten.

Terug in haar woonplaats Brussel begint Victoria haar carriere in vastgoed en sluit zich aan bij BuyerSide. Met haar ervaring in Marketing en Communicatie, verrijkt door een passie voor decoratie en haar commerciële eetlust, sloot ze zich aan bij ons team om ons te helpen om u altijd beter te ondersteunen met uw acquisities.

Naar u luisteren en zo goed mogelijk antwoorden op u verzoeken staat centraal bij Victoria.

Victoria spreekt Nederlands, Frans en Engels

victoria.noyon@buyerside.be

Kassandra Ceri

Kassandra Ceri

EXECUTIVE ASSISTANT - OFFICE & MARKETING MANAGER

Kassandra behaalde een bachelor in communicatie aan het ISFSC.

Haar studies waren zeer verrijkend, vooral dankzij haar Erasmus in Porto, waar zij haar aanpassings- en integratievermogen heeft kunnen ontwikkelen. Na haar bachelordiploma, met een rugzak op haar rug, reisde ze 6 maanden door Nieuw-Zeeland. Uitdaging en onafhankelijkheid waren de sleutelwoorden van deze reis.

Kassandra is gevoelig voor kunst en bruist van de creativiteit, een eigenschap die ze ontwikkelde tijdens haar studie fotografie.

Energiek en gedreven, zal ze haar best doen om aan uw eisen te voldoen.

Met een achtergrond in Communicatie & Marketing, heeft Kassandra een goed oor en uitstekende relationele vaardigheden.

Omdat zij van uitdagingen houdt, heeft zij ervoor gekozen zich te ontwikkelen op een nieuw vakgebied, dat van de makelaardij. Zij is ons team komen versterken als Executive Assistant & Office/Marketing Manager.

Kassandra spreekt Frans en Engels.

kassandra.ceri@buyerside.be

Maximilien Verschaffel

Maximilien Verschaffel

ACCOUNT MANAGER

Maximilien heeft International Business Management gestudeerd aan de Artevelde Hogeschool in Gent. Het internationale aspect van deze richting is wat hem het meeste aansprak met een uitwisselingsproject naar Taiwan als hoogtepunt. Als laatste etappe van zijn studies heeft hij stage gelopen bij “Flanders Investment and Trade” in Madrid. 

Zijn carrière begint in februari 2018 als analyst voor Daimler-Mercedes Benz in Madrid in het departement van financial services.

Na bijna drie jaar in het buitenland beslist hij om terug te keren naar zijn heimat om zijn droomcarrière te beginnen. In mei 2020 vervoledigde hij het team van BuyerSide.

Zijn interesse in vastgoed begint al op een jonge leeftijd dankzij een familie traditie en passie voor bakstenen. Tijdens zijn studies loopt hij stage bij verschillende vastgoedmakelaars in Vlaanderen. Na het behalen van zijn diploma volgt hij aan de KU Leuven een postgraduaat in praktische aspecten van het vastgoed.

Maximilien spreekt Nederlands, Frans, Engels en Spaans.

maximilien.verschaffel@buyerside.be

Camille Guégan

Camille Guégan

ACCOUNT MANAGER

Camille behaalde een Master in Managementwetenschappen aan de IÉSEG School of Management in Rijsel. Door haar studies belandde ze onder andere in Ierland, de Verenigde Staten, Mexico - waar ze voor het eerst als vastgoedmakelaar werkte - en Australië.

Ze begint haar carrière in de mode-industrie en maakte tegelijkertijd haar eigen eerste vastgoedaankoop.

Ze volgt een opleiding bij Belgische investeerders om de basisprincipes en strategieën van vastgoedinvesteringen onder de knie te krijgen. Gewapend met die inzichten slaagt ze erin de rentabiliteit van de eigendommen die ze 3 jaar eerder heeft gekocht, sterk te optimaliseren en haar investeringsprojecten voort te zetten. Door die persoonlijke ervaringen ontwikkelt ze een echte passie voor de vastgoedsector. Die passie is zo sterk dat ze er haar beroep van wil maken, deze keer door anderen te adviseren. Ze besluit haar loopbaan een nieuwe wending te geven en begint haar vastgoedcarrière bij BuyerSide. Daar vervoegt ze het team om investeerders van A tot Z bij hun aankopen te begeleiden. 

Camille spreekt Frans, Engels en Spaans.

camille.guegan@buyerside.be

Onze Specialisten

BuyerSide heeft een team van professionals opgebouwd dat snel beschikbaar is als hun tussenkomst noodzakelijk blijkt of als vooraf een specifiek risico is vastgesteld.

Hugues Vangindertael

Hugues Vangindertael

FISCALIST

Hugues Vangindertael behaalde een diploma van licentiaat in de rechten (Université Catholique de Louvain) en een aanvullend masterdiploma in fiscaal recht aan de ESSF (École supérieure des Sciences fiscales – ICHEC).

Hugues is advocaat aan de balie van Nijvel en is gespecialiseerd in vastgoedstructurering en vastgoedfiscaliteit (directe belastingen, registratierechten en btw). Hij heeft 15 jaar ervaring in het verstrekken van fiscaal advies aan bedrijven en verwierf die bij grote audit- of advocatenkantoren (PricewaterhouseCoopers en Clifford Chance).

Hugues heeft deelgenomen aan tal van seminaries die meer bepaald werden georganiseerd door de krant L’Echo (‘Vastgoedinvesteringen: juridische, fiscale en financiële structurering’ op 6 oktober 2004), Kluwer (‘Btw en grensoverschrijdende transacties’, elk jaar georganiseerd) en Vanham.

Hugues heeft meegewerkt aan verschillende publicaties en heeft ook geschreven in het Recueil de l’Enregistrement et du Notariat, het Bulletin TVA, het Revue Générale de Fiscalité, Comptabilité et Fiscalité pratique enzovoort. Hij was docent douanerechten en btw inzake vastgoed aan het EPHEC en doceert momenteel een cursus algemene btw aan diezelfde onderwijsinstelling.

Frédéric van den Bosch

Frédéric van den Bosch

Vastgoed advocaat

Frédéric van den Bosch is een geassocieerde advocaat en staat aan het hoofd van het departement voor vastgoedrecht bij associatie Janssens & Associés, waarvan de kantoren zijn gevestigd in Nijvel en Brussel. Zijn dagelijkse activiteiten omvatten het verstrekken van advies en het beheren van (gerechtelijke en bestuurlijke) geschillen inzake vastgoedtransacties, stedenbouwkundig recht en het recht inzake overheidsopdrachten. Hij wordt regelmatig aangewezen tot arbiter in het kader van geschillen op het gebied van vastgoedrecht en was bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) consulent op het vlak van de juridische opleiding van de vastgoedmakelaars. Hij neemt als spreker of voorzitter deel aan tal van seminaries en conferenties in het domein van het vastgoedrecht.

Frédéric volgt ons in de juridische stappen van complexe acquisities:

 • Juridische Due Diligence (Audit)
 • Structurering van de acquisitie
 • Oprichting van een SPV (bedrijf die het gebouw zal houden)
 • Het schrijven van het aankoopbod en contracten
 • Stedenbouwkundige regularisatie
 • Enz..

Sébastien Bourgeois

Sébastien Bourgeois

ARCHITECT

Sébastien helpt ons bij de:

 • Analyse van de transformatie mogelijkheid van een gebouw
 • Introductie van een transformatie of regularisatie vergunning
 • Budgettering van de nodige werken

Stéphane Deprez

Stéphane Deprez

Asbest expert

Stéphane grijpt in voor het:

 • Opmaken van een asbestinventaris
 • Schatten van de behandelingskosten (of verwijdering van asbest)

Pascal Van Beirs

Pascal Van Beirs

Technische expert

Pascal Van Beirs, Senior Project Manager bij AT Osborne grijpt in voor het:

 • Uitvoeren van Technische Due Diligences van gebouwen.
 • Schatting van de kosten en planning van de te maken investeringen.
 • Hulp bij het bepalen van de behoeften.
 • Onderhandelen van ontwerpcontracten (architecten) en bouwcontracten.
 • Managen van de stakeholders. 
 • Assisteren bij de oplevering van de werken.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze vastgoeddeskundigen.

 

Contact Formulier

Type onroerend goed gewenst
Type onroerend goed gewenst
Type onroerend goed gewenst
Uw budget
Uw budget
Uw budget
Maximaal 2 bestanden.
256 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.