Beheerders

De oprichters en beheerders van BuyerSide stellen u de ervaring ter beschikking die zij hebben opgedaan in het professionele vastgoed binnen internationale groepen zoals CBRE, GVA Grimley en DTZ Winssinger (nu Cushman & Wakefield). 

Zij worden in hun opdrachten bijgestaan door hun team van specialisten.

Adrian Devos

Adrian Devos

Managing Director

Adrian Devos, medeoprichter en zaakvoerder van BuyerSide, behaalde een masterdiploma in managementwetenschappen aan de Louvain School of Management (LSM) van de UCL en een masterdiploma in Internationaal Management aan het CEMS.

Zijn belangstelling voor vastgoed vloeit voort uit een familietraditie en een passie van vele generaties.

Hij begon zijn loopbaan bij DTZ Winssinger in het departement beleggingen. Binnen het departement levert hij volledige expertise over het kopen en verkopen van vastgoedbeleggingen voor nationale en internationale klanten die in België investeren.

Adrian is een erkend lid van het BeroepsInstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) onder het nummer 509.683.

Adrian is MRICS (Member of the Royal Institute of Chartered Surveyors) onder het nummer 6555760.

adrian.devos@buyerside.be

Nicolas Vincent

Nicolas Vincent

Managing Director

Nicolas Vincent, medeoprichter en zaakvoerder van BuyerSide, behaalde een diploma aan het Institut d’Administration et de Gestion (IAG) (vandaag de Louvain School of Management – LSM) van de UCL.

Vanaf het einde van zijn studies richtte hij zich al snel op de vastgoedsector. Hij volgde meer specifieke opleidingen in de Verenigde Staten aan de Universiteit van Columbia (South-Carolina) of aan de Solvay Business School (postgraduaat in vastgoed). Zijn belangstelling voor vastgoedpromotie en de bouwsector is het resultaat van een familiale traditie en passie van meerdere generaties.

Hij begon zijn carrière bij GVA Grimley waar hij onder andere betrokken was bij de oprichting van de vastgoedbevak Aedifica (www.aedifica.be). Inmiddels werkt hij al drie jaar voor het investeringsdepartement van DTZ Winssinger. Hij geeft er nationale en internationale klanten advies over belangrijke vastgoedoperaties die voornamelijk in België zijn gesitueerd. Nicolas werd daarna Chief Investment Officer (CIO) van Home Invest Belgium. Hij vervoegde BuyerSide in de zomer van 2018 om de afdeling acquisitieconsultancy te ontwikkelen in de professionele vastgoedsector.

Met de oprichting van BuyerSide wil Nicolas professionele kopers laten profiteren van de ervaring die hij in de professionele vastgoedsector heeft verworven.

Nicolas is sinds 2010 een erkend lid van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars onder het nummer 505230.

 

nicolas.vincent@buyerside.be

Ons Team

Het BuyerSide team heeft een breed spectrum aan vaardigheden en ervaring in de verschillende aspecten van onroerend goed transacties. Afhankelijk van uw project krijgt u een specifieke Account Manager toegewezen die u tijdens het hele acquisitieproces begeleidt.
 

Kassandra Ceri

Kassandra Ceri

Executive Assistant - Office & Marketing Manager

Kassandra behaalde een bachelor in communicatie aan het ISFSC.

Haar studies waren zeer verrijkend, vooral dankzij haar Erasmus in Porto, waar zij haar aanpassings- en integratievermogen heeft kunnen ontwikkelen. Na haar bachelordiploma, met een rugzak op haar rug, reisde ze 6 maanden door Nieuw-Zeeland. Uitdaging en onafhankelijkheid waren de sleutelwoorden van deze reis.

Kassandra is gevoelig voor kunst en bruist van de creativiteit, een eigenschap die ze ontwikkelde tijdens haar studie fotografie.

Energiek en gedreven, zal ze haar best doen om aan uw eisen te voldoen.

Met een achtergrond in Communicatie & Marketing, heeft Kassandra een goed oor en uitstekende relationele vaardigheden.

Omdat zij van uitdagingen houdt, heeft zij ervoor gekozen zich te ontwikkelen op een nieuw vakgebied, dat van de makelaardij. Zij is ons team komen versterken als Executive Assistant & Office/Marketing Manager.

Kassandra spreekt Frans en Engels.

kassandra.ceri@buyerside.be

Maximilien Verschaffel

Maximilien Verschaffel

Account Manager

Maximilien heeft International Business Management gestudeerd aan de Artevelde Hogeschool in Gent. Het internationale aspect van deze richting is wat hem het meeste aansprak met een uitwisselingsproject naar Taiwan als hoogtepunt. Als laatste etappe van zijn studies heeft hij stage gelopen bij “Flanders Investment and Trade” in Madrid. 

Zijn carrière begint in februari 2018 als analyst voor Daimler-Mercedes Benz in Madrid in het departement van financial services.

Na bijna drie jaar in het buitenland beslist hij om terug te keren naar zijn heimat om zijn droomcarrière te beginnen. In mei 2020 vervoledigde hij het team van BuyerSide.

Zijn interesse in vastgoed begint al op een jonge leeftijd dankzij een familie traditie en passie voor bakstenen. Tijdens zijn studies loopt hij stage bij verschillende vastgoedmakelaars in Vlaanderen. Na het behalen van zijn diploma volgt hij aan de KU Leuven een postgraduaat in praktische aspecten van het vastgoed.

Maximilien spreekt Nederlands, Frans, Engels en Spaans.

maximilien.verschaffel@buyerside.be

Alexandra Zoppe

Alexandra Zoppe

Account Manager

Alexandra heeft onlangs haar makelaarsopleiding bij EFP afgerond. 

Tijdens haar 3 jaar durende studie werkte ze bij het vastgoedkantoor Latour&Petit waardoor ze de nodige vaardigheden en ervaring opdeed en een grondige kennis van de residentiële markt opdeed. 

Haar dorst naar leren en haar voorliefde voor nieuwe dingen leidde haar naar BuyerSide.

 Haar aantrekkingskracht voor menselijk contact en haar voortdurende wil om haar doelstellingen te bereiken zijn inderdaad belangrijke troeven bij het zoeken naar eigendommen die beantwoorden aan de criteria van haar cliënten. 

Alexandra is vrolijk, spontaan, georganiseerd en houdt van dingen die goed gedaan worden.

Buiten het kantoor is Alexandra een duizendpoot: piano, tennis, zwemmen en jeugdbewegingen. Op dit moment zul je haar eerder tegenkomen op de golfbaan. 

Alexandra spreekt Frans en Engels.

alexandra.zoppe@buyerside.be

Laure-Anne Evrard

Laure-Anne Evrard

Account Manager

Laure-Anne, afkomstig van Luik,  heeft een rechtendiploma. Het is in Namen dat ze haar studies begintom haar masterdiploma voort te zetten aan de ULB, 

die ze behaalt met onderscheiding. Een vurig verlangen om haar horizon te verbreden met een verblijf van zes maand aan de Universiteit van Cordoue, vervolledigt haar universitaire opleiding in het Spaans.

Zeer gericht op menselijke relaties en heel luisterbereid verdeelt zij haar jeugd tussen jeugdbewegingen als animatrice en sport op hoog niveau.

Deze periode heeft haar vechterskarakter gevormd en de wil om tot het uiterste te gaan in alles wat ze onderneemt.

Maar het is ook dankzij haar familiegeschiedenis, zeer gericht op vastgoed en de overdracht van patrimoniumdat Laure-Anne op jonge leeftijd eigenaar wordt door tussenkomst van een ‘headhunter van onroerend goed’.                                                                                           Dit heeft haar zicht gegeven op het beroep om langs de kant van de koper te staan. Deze intense beleving heeft haar doen besluiten de stap te zetten om zich bij het team van BuyerSide te voegen, om haar ervaring te delen en vooral om haar vaardigheden ten dienste te stellen van het team en zijn klanten.

laure-anne.evrard@buyerside.be

Edouard Lempereur

Edouard Lempereur

Investment Manager

Edouard begon zijn carrière als Account Manager en was actief binnen verschillende sectoren. Hij besloot om opnieuw te gaan studeren om zich te specialiseren in de financiële wereld.

Hij werkte een MBA af aan de Louvain School of Management (LSM), behaalde een diploma gespecialiseerde studies aan het ICHEC en ging daarna aan de slag bij ING. In eerste instantie hield hij zich bezig met de analyse van beroepskredieten en al vrij snel werd hij commercieel verantwoordelijke voor corporate klanten binnen de vastgoedsector.

Zijn passie voor vastgoed leidde er spontaan toe dat hij tegelijk de Executive Master Immobilier (EMI) ging volgen aan de Universiteit Saint-Louis.

Edouard is het team komen versterken op 1 oktober 2019. Hij stelt zijn kennis op het vlak van vastgoed en financiën ten dienste van de zakelijke en institutionele klanten van BuyerSide. Zijn onderhandelingsvaardigheden, marktkennis en nooit aflatende inzet maken van hem een ideale partner die u perfect zal bijstaan bij uw aankoop.

Edouard praat Frans, Engels, Nederlands en Spaans.

edouard.lempereur@buyerside.be

Onze Specialisten

BuyerSide heeft zich een team van specialisten opgebouwd die snel beschikbaar zijn indien de tussenkomst van een van hen noodzakelijk blijkt of wanneer een specifiek risico van tevoren werd geïdentificeerd.

Hugues Vangindertael

Hugues Vangindertael

Fiscalist

Hugues Vangindertael behaalde een diploma van licentiaat in de rechten (Université Catholique de Louvain) en een aanvullend masterdiploma in fiscaal recht aan de ESSF (École supérieure des Sciences fiscales – ICHEC).

Hugues is advocaat aan de balie van Nijvel en is gespecialiseerd in vastgoedstructurering en vastgoedfiscaliteit (directe belastingen, registratierechten en btw). Hij heeft 15 jaar ervaring in het verstrekken van fiscaal advies aan bedrijven en verwierf die bij grote audit- of advocatenkantoren (PricewaterhouseCoopers en Clifford Chance).

Hugues heeft deelgenomen aan tal van seminaries die meer bepaald werden georganiseerd door de krant L’Echo (‘Vastgoedinvesteringen: juridische, fiscale en financiële structurering’ op 6 oktober 2004), Kluwer (‘Btw en grensoverschrijdende transacties’, elk jaar georganiseerd) en Vanham.

Hugues heeft meegewerkt aan verschillende publicaties en heeft ook geschreven in het Recueil de l’Enregistrement et du Notariat, het Bulletin TVA, het Revue Générale de Fiscalité, Comptabilité et Fiscalité pratique enzovoort. Hij was docent douanerechten en btw inzake vastgoed aan het EPHEC en doceert momenteel een cursus algemene btw aan diezelfde onderwijsinstelling.

Frédéric van den Bosch

Frédéric van den Bosch

Vastgoed advocaat

Frédéric van den Bosch is een geassocieerde advocaat en staat aan het hoofd van het departement voor vastgoedrecht bij associatie Janssens & Associés, waarvan de kantoren zijn gevestigd in Nijvel en Brussel. Zijn dagelijkse activiteiten omvatten het verstrekken van advies en het beheren van (gerechtelijke en bestuurlijke) geschillen inzake vastgoedtransacties, stedenbouwkundig recht en het recht inzake overheidsopdrachten. Hij wordt regelmatig aangewezen tot arbiter in het kader van geschillen op het gebied van vastgoedrecht en was bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) consulent op het vlak van de juridische opleiding van de vastgoedmakelaars. Hij neemt als spreker of voorzitter deel aan tal van seminaries en conferenties in het domein van het vastgoedrecht.

Frédéric volgt ons in de juridische stappen van complexe acquisities:

 • Juridische Due Diligence (Audit)
 • Structurering van de acquisitie
 • Oprichting van een SPV (bedrijf die het gebouw zal houden)
 • Het schrijven van het aankoopbod en contracten
 • Stedenbouwkundige regularisatie
 • Enz.

Sébastien Bourgeois

Sébastien Bourgeois

Architect

Sébastien helpt ons bij de:

 • Analyse van de transformatie mogelijkheid van een gebouw
 • Introductie van een transformatie of regularisatie vergunning
 • Budgettering van de nodige werken

Stéphane Deprez

Stéphane Deprez

Asbest expert

Stéphane grijpt in voor het:

 • Opmaken van een asbestinventaris
 • Schatten van de behandelingskosten (of verwijdering van asbest)

Pascal Van Beirs

Pascal Van Beirs

Technische expert

Pascal Van Beirs, Senior Project Manager bij AT Osborne grijpt in voor het:

 • Uitvoeren van Technische Due Diligences van gebouwen.
 • Schatting van de kosten en planning van de te maken investeringen.
 • Hulp bij het bepalen van de behoeften.
 • Onderhandelen van ontwerpcontracten (architecten) en bouwcontracten.
 • Managen van de stakeholders. 
 • Assisteren bij de oplevering van de werken.

Advisory Board

Onze Advisory Board (adviesraad) bestaat uit 5 leden die over ruime ervaring beschikken in het domein van vastgoedbeleggingen.

De Advisory Board ondersteunt de beheerders en buigt zich regelmatig over het uitstippelen en handhaven van de grote strategische lijnen van BuyerSide.

Stefaan Gielens

Stefaan Gielens

Stefaan Gielens, MRICS, is de CEO van de vastgoedbevak Aedifica sinds 2006.

Stefaan behaalde een diploma van licentiaat in Recht aan de Katholieke Universiteit Leuven (KUL) (1989). Hij vulde die opleiding aan met een postgraduaat in vastgoed aan de KUL (1996).

Hij starte zijn carrière als advocaat aan de balie van Brussel gespecialiseerd in commercieel en vastgoed recht. Hij vervulde diverse functies binnen diverse vennootschappen van de Almanij / KBC groep. Hij word onder andere Gedelegeerd bestuurder van Almafin Real Estate NV van 2004 tot 2006. Sinds 2006, vervult hij de functie van CEO van Aedifica.

Marc Kadaner

Marc Kadaner

Marc KADANER behaalde een diploma van licentiaat in de rechten aan de ULB en is sinds 1972 advocaat aan de balie van Brussel. Hij behaalde ook een diploma aan het CEPAC.

Dankzij zijn goede reputatie in de vastgoedsector werd hij al in 2002 uitgenodigd om in de hoedanigheid van ‘Fellow’ lid te worden van het RICS.

Hij bekleedt (bekleedde) verschillende functies in het universitair en postuniversitair onderwijs (ULB).

Marc KADANER beoefent ‘van oudsher’ het vastgoedrecht; nadat hij een uitstekende opleiding had genoten bij zijn stagemeesters, besliste hij in 1983 zijn vleugels uit te slaan en richtte hij een nicheassociatie op die in vastgoed is gespecialiseerd. De wortels van het advocatenkantoor H&K, waarvan hij nog steeds een vennoot is, liggen in deze eerste associatie van 1983.

Marc is een specialist in het onderhandelen over en uitwerken van belangrijke, ingewikkelde of vertrouwelijke vastgoedtransacties. In de uitoefening van zijn activiteiten wordt Marc Kadaner gewoonlijk gezien als een ‘deal maker’, dankzij zijn niet-conflictueuze en constructieve benadering van de problemen die zich stellen. Het boek ‘Chambers & Partners’ (Your guide to the world’s best lawyers) vermeldt over hem: ‘The distinguished Marc Kadaner is recognised for his talent, experience and influence on the Belgian real estate market.’

Alain Devos

Alain Devos

Na zijn studies van handelsingenieur Solvay aan de ULB (1975) bekleedde Alain Devos de functie van Directeur van het departement Vastgoedontwikkeling bij CFE. Nadien trad hij bij de Générale de Banque in dienst als Head of Real Estate Finance binnen het departement Corporate & Investment Banking.

Van 1990 tot 2012 was hij CEO van AG Real Estate (vastgoeddochter van de verzekeringsgroep AG Insurance/AGEAS).

Vandaag bekleedt hij nog steeds verschillende niet-uitvoerende mandaten zoals:

- Voorzitter van de raad van bestuur van de Vastgoedbevak Befimmo nv, genoteerd op de Beurs van Brussel in de index Bel20;

- Lid van de raad van bestuur van de groep Allfin;

- Lid van de raad van bestuur van de groep Equillis;

- Lid van de raad van bestuur van de Compagnie Het Zoute;

- Lid van de Advisory Board van de VK Engineering Group;

- Member of trustees van Guberna;

- Fellow member van het Royal Institution of Chartered Surveyors (FRICS) onder het nummer 1224209;

- Lid van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) onder het nummer 501237;

- Lid van het directiecomité van de Beroepsvereniging van de Vastgoedsector (UPSI/BVS) (tot eind 2012).

Nik Subramanian

Nik Subramanian

Nik Subramanian behaalde een diploma van licentiaat in de politieke en sociale wetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) (2006). Hij vulde die opleiding aan met een postgraduaat in bedrijfsbeheer aan de Katholieke Universiteit Leuven (KUL) (2009) en een Executive Master in Corporate Finance van de Vlerick Business School (2010).

Nik heeft bijna een decenium ervaring in de vastgoedsector , en meer specifiek in de wereld van de parking . Hij vulde diverse functies in de operationele en het algemeen beheer bij één van de Europese leaders in de parkingwereld, waar hij deze functie combineerde met een rol van beheerder in de belgische federatie van parkeergarages enerzijds, en als deelnemer aan diverse werkgroepen rond normen, veiligheid, kwaliteit, en technologie in deze sector. Nik heeft een expertise in de onderhandelingen , het ontwerp en de uitvoering van operationele en commerciële strategieën .

Sinds maart 2016 leidt hij een bedrijf dat retailers bijstaat met het waarderen van de data die ze verzamelen

Philippe Cornet de Ways-Ruart

Philippe Cornet de Ways-Ruart

Philippe Cornet de Ways-Ruart is Global Head van Assurance & Assistance Voyage en is lid van het uitgebreid uitvoerend comité Verzekering Niet-Leven van Zurich Insurance Group. Hij behaalde een diploma aan het Institut d’Administration et de Gestion (IAG) van de UCL (vandaag Louvain School of Management – LSM) en werkt sinds 2001 bij Zurich Financial Services in Zwitserland. Hij begon zijn carrière in de investeringsbank en trad in 2005 in dienst van Zurich Insurance Group waar hij verschillende functies bekleedde, meer bepaald die van Chief Advisor van de president-directeur-generaal. In zijn huidige rol heeft hij de leiding over een activiteit die goed is voor een omzet van honderden miljoenen wereldwijd. Assurance Voyage is een van de businesslijnen met de sterkste groei en de beste rentabiliteit van de groep.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze vastgoeddeskundigen.

Contact Formulier

Type onroerend goed gewenst
Type onroerend goed gewenst
Type onroerend goed gewenst
Uw budget
Uw budget
Uw budget
Maximaal 2 bestanden.
256 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.