Managing Director

BuyerSide biedt zijn diensten sinds 2013 aan particulieren.

Mede-oprichter Adrian Devos leidt de residentiële en investeringsafdelingen van BuyerSide. Hij deed zijn ervaring op bij internationale groepen zoals DTZ Winssinger (nu Cushman & Wakefield). 

Adrian Devos

Adrian Devos

MANAGING DIRECTOR

Adrian Devos, medeoprichter en zaakvoerder van BuyerSide, behaalde een masterdiploma in managementwetenschappen aan de Louvain School of Management (LSM) van de UCL en een masterdiploma in Internationaal Management aan het CEMS.

Zijn belangstelling voor vastgoed vloeit voort uit een familietraditie en een passie van vele generaties.

Hij begon zijn loopbaan bij DTZ Winssinger in het departement beleggingen. Binnen het departement levert hij volledige expertise over het kopen en verkopen van vastgoedbeleggingen voor nationale en internationale klanten die in België investeren.

Adrian is een erkend lid van het BeroepsInstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) onder het nummer 509.683.

Adrian is MRICS (Member of the Royal Institute of Chartered Surveyors) onder het nummer 6555760.

adrian.devos@buyerside.be

Ons Team

Het BuyerSide team heeft een breed spectrum aan vaardigheden en ervaring in de verschillende aspecten van onroerend goed transacties. Afhankelijk van uw project krijgt u een specifieke Account Manager toegewezen die u tijdens het hele acquisitieproces begeleidt.
 

Maximilien Verschaffel

Maximilien Verschaffel

ACCOUNT MANAGER

Maximilien heeft International Business Management gestudeerd aan de Artevelde Hogeschool in Gent. Het internationale aspect van deze richting is wat hem het meeste aansprak met een uitwisselingsproject naar Taiwan als hoogtepunt. Als laatste etappe van zijn studies heeft hij stage gelopen bij “Flanders Investment and Trade” in Madrid. 

Zijn carrière begint in februari 2018 als analyst voor Daimler-Mercedes Benz in Madrid in het departement van financial services.

Na bijna drie jaar in het buitenland beslist hij om terug te keren naar zijn heimat om zijn droomcarrière te beginnen. In mei 2020 vervoledigde hij het team van BuyerSide.

Zijn interesse in vastgoed begint al op een jonge leeftijd dankzij een familie traditie en passie voor bakstenen. Tijdens zijn studies loopt hij stage bij verschillende vastgoedmakelaars in Vlaanderen. Na het behalen van zijn diploma volgt hij aan de KU Leuven een postgraduaat in praktische aspecten van het vastgoed.

Maximilien spreekt Nederlands, Frans, Engels en Spaans.

maximilien.verschaffel@buyerside.be

Laure-Anne Evrard

Laure-Anne Evrard

ACCOUNT MANAGER

Laure-Anne, afkomstig van Luik,  heeft een rechtendiploma. Het is in Namen dat ze haar studies begintom haar masterdiploma voort te zetten aan de ULB, 

die ze behaalt met onderscheiding. Een vurig verlangen om haar horizon te verbreden met een verblijf van zes maand aan de Universiteit van Cordoue, vervolledigt haar universitaire opleiding in het Spaans.

Zeer gericht op menselijke relaties en heel luisterbereid verdeelt zij haar jeugd tussen jeugdbewegingen als animatrice en sport op hoog niveau.

Deze periode heeft haar vechterskarakter gevormd en de wil om tot het uiterste te gaan in alles wat ze onderneemt.

Maar het is ook dankzij haar familiegeschiedenis, zeer gericht op vastgoed en de overdracht van patrimoniumdat Laure-Anne op jonge leeftijd eigenaar wordt door tussenkomst van een ‘headhunter van onroerend goed’.                                                                                           Dit heeft haar zicht gegeven op het beroep om langs de kant van de koper te staan. Deze intense beleving heeft haar doen besluiten de stap te zetten om zich bij het team van BuyerSide te voegen, om haar ervaring te delen en vooral om haar vaardigheden ten dienste te stellen van het team en zijn klanten.

laure-anne.evrard@buyerside.be

Alexandra Zoppé

Alexandra Zoppé

ACCOUNT MANAGER

Alexandra heeft onlangs haar makelaarsopleiding bij EFP afgerond. 

Tijdens haar 3 jaar durende studie werkte ze bij het vastgoedkantoor Latour&Petit waardoor ze de nodige vaardigheden en ervaring opdeed en een grondige kennis van de residentiële markt opdeed. 

Haar dorst naar leren en haar voorliefde voor nieuwe dingen leidde haar naar BuyerSide.

 Haar aantrekkingskracht voor menselijk contact en haar voortdurende wil om haar doelstellingen te bereiken zijn inderdaad belangrijke troeven bij het zoeken naar eigendommen die beantwoorden aan de criteria van haar cliënten. 

Alexandra is vrolijk, spontaan, georganiseerd en houdt van dingen die goed gedaan worden.

Buiten het kantoor is Alexandra een duizendpoot: piano, tennis, zwemmen en jeugdbewegingen. Op dit moment zul je haar eerder tegenkomen op de golfbaan. 

Alexandra spreekt Frans en Engels.

alexandra.zoppe@buyerside.be

Diane Sury

Diane Sury

Account Manager

Titulaire d’un master en gestion à l’ICHEC, Diane a travaillé comme déléguée commerciale dans différents groupes internationaux.

Sa carrière dans le secteur immobilier a débuté il y a plus de 10 ans au service d’un bureau de géomètre-expert.
Après ces premières affectations, Diane a donné un nouvel élan à sa carrière en mettant ses talents au service d’une agence immobilière réputée en Suisse au sein du département résidentiel de luxe pour ensuite obtenir la certification USPI (Union Suisse des Professionnels de l’Immobilier) et devenir courtière dans la région de Lausanne pour la vente de tous types de biens résidentiels.
Après 5 ans d’expérience dans l’immobilier en Suisse, elle est revenue s’établir en Belgique.

Rejoindre BuyerSide a été pour elle une évidence, en raison de son profil très relationnel et de son intérêt pour les contacts humains et commerciaux qui s’inscrivent parfaitement dans la lignée des relations que BuyerSide entretient avec ses clients.

Diane SURY se réjouit dès à présent de vous accompagner de A à Z dans vos projets immobiliers.

diane.sury@buyerside.be

Onze Specialisten

BuyerSide heeft zich een team van specialisten opgebouwd die snel beschikbaar zijn indien de tussenkomst van een van hen noodzakelijk blijkt of wanneer een specifiek risico van tevoren werd geïdentificeerd.

Hugues Vangindertael

Hugues Vangindertael

FISCALIST

Hugues Vangindertael behaalde een diploma van licentiaat in de rechten (Université Catholique de Louvain) en een aanvullend masterdiploma in fiscaal recht aan de ESSF (École supérieure des Sciences fiscales – ICHEC).

Hugues is advocaat aan de balie van Nijvel en is gespecialiseerd in vastgoedstructurering en vastgoedfiscaliteit (directe belastingen, registratierechten en btw). Hij heeft 15 jaar ervaring in het verstrekken van fiscaal advies aan bedrijven en verwierf die bij grote audit- of advocatenkantoren (PricewaterhouseCoopers en Clifford Chance).

Hugues heeft deelgenomen aan tal van seminaries die meer bepaald werden georganiseerd door de krant L’Echo (‘Vastgoedinvesteringen: juridische, fiscale en financiële structurering’ op 6 oktober 2004), Kluwer (‘Btw en grensoverschrijdende transacties’, elk jaar georganiseerd) en Vanham.

Hugues heeft meegewerkt aan verschillende publicaties en heeft ook geschreven in het Recueil de l’Enregistrement et du Notariat, het Bulletin TVA, het Revue Générale de Fiscalité, Comptabilité et Fiscalité pratique enzovoort. Hij was docent douanerechten en btw inzake vastgoed aan het EPHEC en doceert momenteel een cursus algemene btw aan diezelfde onderwijsinstelling.

Frédéric van den Bosch

Frédéric van den Bosch

Vastgoed Advocaat

Frédéric van den Bosch is een geassocieerde advocaat en staat aan het hoofd van het departement voor vastgoedrecht bij associatie Janssens & Associés, waarvan de kantoren zijn gevestigd in Nijvel en Brussel. Zijn dagelijkse activiteiten omvatten het verstrekken van advies en het beheren van (gerechtelijke en bestuurlijke) geschillen inzake vastgoedtransacties, stedenbouwkundig recht en het recht inzake overheidsopdrachten. Hij wordt regelmatig aangewezen tot arbiter in het kader van geschillen op het gebied van vastgoedrecht en was bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) consulent op het vlak van de juridische opleiding van de vastgoedmakelaars. Hij neemt als spreker of voorzitter deel aan tal van seminaries en conferenties in het domein van het vastgoedrecht.

Frédéric volgt ons in de juridische stappen van complexe acquisities:

 • Juridische Due Diligence (Audit)
 • Structurering van de acquisitie
 • Oprichting van een SPV (bedrijf die het gebouw zal houden)
 • Het schrijven van het aankoopbod en contracten
 • Stedenbouwkundige regularisatie
 • Enz.

Sébastien Bourgeois

Sébastien Bourgeois

Architect

Sébastien helpt ons bij de:

 • Analyse van de transformatie mogelijkheid van een gebouw
 • Introductie van een transformatie of regularisatie vergunning
 • Budgettering van de nodige werken

Stéphane Deprez

Stéphane Deprez

Asbest expert

Stéphane grijpt in voor het:

 • Opmaken van een asbestinventaris
 • Schatten van de behandelingskosten (of verwijdering van asbest)

Pascal Van Beirs

Pascal Van Beirs

Technische expert

Pascal Van Beirs, Senior Project Manager bij AT Osborne grijpt in voor het:

 • Uitvoeren van Technische Due Diligences van gebouwen.
 • Schatting van de kosten en planning van de te maken investeringen.
 • Hulp bij het bepalen van de behoeften.
 • Onderhandelen van ontwerpcontracten (architecten) en bouwcontracten.
 • Managen van de stakeholders. 
 • Assisteren bij de oplevering van de werken.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze vastgoeddeskundigen.

 

Contact Formulier

Type onroerend goed gewenst
Type onroerend goed gewenst
Type onroerend goed gewenst
Uw budget
Uw budget
Uw budget
Maximaal 2 bestanden.
256 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.