Particulieren

Als particulier bent u op zoek naar het eigendom van uw dromen voor persoonlijk gebruik.

-  Huis/Villa of Appartement 

Meer weten

Beleggers

Als investeerder wilt u verstandig investeren in de residentiële vastgoedmarkt.

- Vastgoedbeleggingen

Meer weten

Professionals

Als professional wilt u commercieel vastgoed verwerven in de vorm van een aandelen- of activatransactie.

- Kantoor, winkel, magazijn, verpleeghuis, hotel, ...

Meer weten

BuyerSide, uw vastgoed aankoopadviseur

BuyerSide is de vastgoedadviseur bij uitstek voor de begeleiding van vastgoedaankopen in België. 

Wij zijn geen makelaarskantoor, wij bieden een service van aankoopadvies aan.

Meer weten

BuyerSide, uw vastgoed aankoopadviseur

Onze voordelen

Geen belangenconflict

Wij vertegenwoordigen alleen onze kopers, niet de verkopers.

Op maat

Samen bespreken we uw doelstellingen en leggen we u passende mogelijkheden voor.

Off-market opportuniteiten

Via ons uitgebreide netwerk hebben wij toegang tot vele off-market opportuniteiten.

Tijdwinst

Wij beheren het zoek-, analyse- en acquisitieproces van begin tot einde.

Competentie

Wij geven duidelijk en strategisch advies aan kopers.

Kerncijfers 2021

48M€
Investering
23
asset deals
5
share deals
136
wooneenheden
13
bedrijfseenheden
6
huizen/villas

Getuigenissen

«Naast hun tussenkomst in de onderhandelingsfase, vond ik de analyse en het evaluatierapport van BuyerSide bijzonder nuttig om de Raad van Bestuur en onze AV te helpen een weloverwogen beslissing te nemen. Ik beveel hun diensten ten zeerste aan!»

M.G.

« De aanpak van BuyerSide was uitstekend... Alle risico's werden in kaart gebracht en konden tijdens onze eerste ontmoeting worden besproken. Ze waren zelfs zo slim om op de eerste algemene vergadering de mogelijkheid van een dakterras ter sprake te brengen. » 

R.D.

« Ik wilde om verschillende redenen gebruik maken van de diensten van Buyerside voor het investeren in onroerend goed: tijdwinst bij het zoeken, vermijden dat ik een eigendom met verborgen gebreken zou kopen, hulp bij alle procedures en ook de mogelijkheid om off-market eigendommen te vinden, wat in mijn geval het geval was. De steun in het koopproces was totaal tot de ondertekening van de akte. »

M.R.

« De transactie werd in korte tijd en zonder de hulp van een externe adviseur afgerond, het dossier was 100% off-market »

E.P.

"BuyerSide nam heel snel contact op met de eigenaar. Deze had al van BuyerSide gehoord en aarzelde niet om ons voorrang te geven. Dankzij de tussenkomst van BuyerSide konden we de hele operatie al structureren nog vóór de ondertekening van de verkoopovereenkomst."

S.W.

« Ik waardeerde de samenwerking enorm om de volgende redenen: Een snel begrip van het type eigendom dat we zochten. Een scherpe en pragmatische expertise over alle aspecten die met dit soort investeringen te maken hebben: stedenbouwkundige, technische, financiële, juridische, renovatiewerkzaamheden, ... Zonder de tussenkomst van de koperszijde zou ik waarschijnlijk nog steeds geen eigenaar zijn »

 

J.C.

«Ik ben zeer tevreden over het goede advies en de opvolging van mijn zoektocht door Buyerside. Als koper hoef ik me geen zorgen te maken over het controleren van documenten. Alles wordt gecontroleerd en gevalideerd door Buyerside. Hartelijk dank!»

A.S.

«Het team van BuyerSide heeft mij en de International Association of Young Lawyers bijgestaan bij de aankoop van nieuwe kantoren voor ons hoofdkantoor. Hun steun was van cruciaal belang in alle fasen van dit lange (maar lonende) proces.»

G.M.

« Geweldig advies en onderhandeling, zowel vanuit eigendoms- als fiscaal oogpunt. Ik moet toegeven dat ik waarschijnlijk niet zulke goede resultaten zou hebben gehad. »

M.D.

De volgende informatie sessies

Een eerste advies nodig over uw vastgoedproject?

Maak kennis met BuyerSide en laat u adviseren over hoe u goed kunt kopen, hoe u de valkuilen bij een aankoop kunt vermijden en hoe u kunt slagen bij vastgoedonderhandelingen, tijdens onze verschillende informatiesessies!

 

Laatste blogartikelen

Zie alle artikelen

Aankoop van een uitzonderlijk pand in de wijk Groene Jager in Ukkel, aan de rand van Ter Kamerenbos

02.05.2022

Aankoop van een uitzonderlijk pand in de wijk Groene Jager in Ukkel, aan de rand van Ter Kamerenbos

De klanten waren zo tevreden over de service van BuyerSide dat ze ons hebben aanbevolen bij Franse vrienden. Voor die vrienden hebben we zojuist de aankoop van een prachtig huis aan de rand van het Terkamerenbos kunnen afronden. Net als onze vorige klante…

Lees meer

Referenties

Het eerste kwartaal van 2022: een overzicht van BuyerSide

26.04.2022

Het eerste kwartaal van 2022: een overzicht van BuyerSide

Een vliegende start voor de afdeling B2B van BuyerSide 2022 ging goed van start voor de afdeling B2B van BuyerSide: verschillende offertes en intentieverklaringen (LOI) werden ondertekend of zullen binnenkort worden ondertekend. De 'professionele kl…

Lees meer

BuyerSide

Onze gids met 13 tips voor het succesvol kopen van onroerend goed!

Book