Particulieren

Als particulier bent u op zoek naar het eigendom van uw dromen voor persoonlijk gebruik.

-  Huis/Villa of Appartement 

Meer weten

Beleggers

Als investeerder wilt u verstandig investeren in de residentiële vastgoedmarkt.

- Vastgoedbeleggingen

Meer weten

Professionals

Als professional wilt u commercieel vastgoed verwerven in de vorm van een aandelen- of activatransactie.

- Kantoor, winkel, magazijn, verpleeghuis, hotel, ...

Meer weten

BuyerSide, uw vastgoed aankoopadviseur

BuyerSide is de vastgoedadviseur bij uitstek voor de begeleiding van vastgoedaankopen in België. 

Wij zijn geen makelaarskantoor, wij bieden een service van aankoopadvies aan.

Meer weten

BuyerSide, uw vastgoed aankoopadviseur

Onze voordelen

Geen belangenconflict

Wij vertegenwoordigen alleen onze kopers, niet de verkopers.

Op maat

Samen bespreken we uw doelstellingen en leggen we u passende mogelijkheden voor.

Off-market opportuniteiten

Via ons uitgebreide netwerk hebben wij toegang tot vele off-market opportuniteiten.

Tijdwinst

Wij beheren het zoek-, analyse- en acquisitieproces van begin tot einde.

Competentie

Wij geven duidelijk en strategisch advies aan kopers.

Kerncijfers 2021

73M€
Investering
31
deals
16
investment properties
116
appartementen
18
huizen/villas
10
persartikel

Getuigenissen

«Naast hun tussenkomst in de onderhandelingsfase, vond ik de analyse en het evaluatierapport van BuyerSide bijzonder nuttig om de Raad van Bestuur en onze AV te helpen een weloverwogen beslissing te nemen. Ik beveel hun diensten ten zeerste aan!»

M.G.

« De aanpak van BuyerSide was uitstekend... Alle risico's werden in kaart gebracht en konden tijdens onze eerste ontmoeting worden besproken. Ze waren zelfs zo slim om op de eerste algemene vergadering de mogelijkheid van een dakterras ter sprake te brengen. » 

R.D.

« Ik wilde om verschillende redenen gebruik maken van de diensten van Buyerside voor het investeren in onroerend goed: tijdwinst bij het zoeken, vermijden dat ik een eigendom met verborgen gebreken zou kopen, hulp bij alle procedures en ook de mogelijkheid om off-market eigendommen te vinden, wat in mijn geval het geval was. De steun in het koopproces was totaal tot de ondertekening van de akte. »

M.R.

« De transactie werd in korte tijd en zonder de hulp van een externe adviseur afgerond, het dossier was 100% off-market »

E.P.

"BuyerSide nam heel snel contact op met de eigenaar. Deze had al van BuyerSide gehoord en aarzelde niet om ons voorrang te geven. Dankzij de tussenkomst van BuyerSide konden we de hele operatie al structureren nog vóór de ondertekening van de verkoopovereenkomst."

S.W.

« Ik waardeerde de samenwerking enorm om de volgende redenen: Een snel begrip van het type eigendom dat we zochten. Een scherpe en pragmatische expertise over alle aspecten die met dit soort investeringen te maken hebben: stedenbouwkundige, technische, financiële, juridische, renovatiewerkzaamheden, ... Zonder de tussenkomst van de koperszijde zou ik waarschijnlijk nog steeds geen eigenaar zijn »

 

J.C.

«Ik ben zeer tevreden over het goede advies en de opvolging van mijn zoektocht door Buyerside. Als koper hoef ik me geen zorgen te maken over het controleren van documenten. Alles wordt gecontroleerd en gevalideerd door Buyerside. Hartelijk dank!»

A.S.

«Het team van BuyerSide heeft mij en de International Association of Young Lawyers bijgestaan bij de aankoop van nieuwe kantoren voor ons hoofdkantoor. Hun steun was van cruciaal belang in alle fasen van dit lange (maar lonende) proces.»

G.M.

« Geweldig advies en onderhandeling, zowel vanuit eigendoms- als fiscaal oogpunt. Ik moet toegeven dat ik waarschijnlijk niet zulke goede resultaten zou hebben gehad. »

M.D.

De volgende informatie sessies

Een eerste advies nodig over uw vastgoedproject?

Maak kennis met BuyerSide en laat u adviseren over hoe u goed kunt kopen, hoe u de valkuilen bij een aankoop kunt vermijden en hoe u kunt slagen bij vastgoedonderhandelingen, tijdens onze verschillende informatiesessies!

 

Laatste blogartikelen

Zie alle artikelen

Sterke huurstijging geeft een boost aan rendementen op vastgoed

26.03.2024

Sterke huurstijging geeft een boost aan rendementen op vastgoed

Volgens Federia, de federatie van Franstalige vastgoedmakelaars in België, stegen de huurprijzen vorig jaar met 4,3% in Wallonië in vergelijking met 2022 (tot gemiddeld 793 euro, alle types woningen zonder onderscheid), met 6,4% in Vlaanderen (tot 868 eur…

Lees meer

BuyerSide Onroerend goed advies

Kerncijfers 2023

30.01.2024

Kerncijfers 2023

BuyerSide in 2023  Als je van investeren in vastgoed een van je nieuwe voornemens wilt maken, kan u op ons ervaren team vertrouwen om u te ondersteunen bij het bereiken van dit doel. Wij begeleiden u graag bij uw vastgoedproject in 2024. Een ni…

Lees meer

BuyerSide

Onze gids met 13 tips voor het succesvol kopen van onroerend goed!

Book