Aankoop van een appartement in Brussel met een adembenemend uitzicht op de Basiliek van het Heilig Hart

Nadat ze wereldwijd op verschillende plaatsen hadden gewerkt, besloot dit echtpaar aan te kloppen bij BuyerSide om hen te begeleiden bij de zoektocht naar hun toekomstige appartement. Van meet af aan was er een goede verstandhouding tussen ons team en de klant, die het luisterend oor, de grondige analyses en de reactiviteit van BuyerSide sterk waardeerde. Dankzij die drie troeven konden we de opdracht in recordtijd en met succes afronden.

Een geslaagde vastgoedtransactie onder begeleiding van BuyerSide

Na ons eerste contact bezochten we verschillende panden. Door de flexibiliteit van de klant en de tijd die BuyerSide vrijmaakte, konden we het lot een handje helpen.

Een van de eerste appartementen die we zouden bezoeken, glipte ons amper 24 uur na de publicatie al door de vingers. Gelukkig werd BuyerSide twee weken later met prioriteit gecontacteerd door de makelaar van de verkoper omdat het pand weer op de markt was! Een onverhoopte kans voor de klant, die we zeker niet mochten laten schieten. We organiseerden meteen een bezoek voor de volgende dag. Onze klanten waren op slag verliefd op het appartement met een adembenemend uitzicht op de Basiliek van het Heilig Hart van Koekelberg.

In tegenstelling tot het eerste bod dat de makelaar had ontvangen en uiteindelijk op niets was uitgedraaid, kon BuyerSide snel en efficiënt een verkoopbelofteopstellen. Die werd onderhandeld zonder opschortende voorwaarde voor een lening, nadat we het pand hadden getaxeerd en de kostprijs van de werken hadden ingeschat.

Zoekt u iemand om u te begeleiden bij de aankoop van uw toekomstige woning?

Contacteer ons !

Artikel delen