Het voltallige team van buyerside wenst u prettige eindejaarsfeesten en alvast een spetterend 2020 toe.

BuyerSide wil al zijn klanten, Belgische en buitenlandse investeerders, kopers, particulieren en professionals van harte bedanken voor het vertrouwen dat zij geschonken hebben in 2019; ook wil BuyerSide zijn zakenaanbrengers bedanken, aangezien u dankzij hen als eerste toegang krijgt tot panden die niet op de vastgoedmarkt te vinden zijn.

Nu we aan het einde van het jaar gekomen zijn, wil BuyerSide u enkele zaken toewensen in 2020: 

  • Investeer in de essentiële zaken: vastgoed, familie, loopbaan, ... Zorg ervoor dat u maximaal de opportuniteiten benut die zich voordoen.
  • Laat u goed omringen: of het nu om uw privé- of beroepsleven gaat, laat u omringen door personen die ertoe bijdragen dat u zich dagelijks en in al uw projecten kunt ontplooien.  
  • Wees succesvol: in uw projecten, in uw investeringen, maar ook in alles wat u maar onderneemt.

BuyerSide en het voltallige team ervan zal met plezier aan uw zijde staan in 2020 om u te helpen om uw goede voornemens werkelijkheid te maken. 

Een jaar dat in schoonheid wordt afgesloten:

Afbeelding verwijderd.

Gezien het stijgende aantal opdrachten werd ons team eind 2019 met twee nieuwe collega’s versterkt. Om aan al uw wensen te kunnen voldoen, zal ons team in 2020 nog verder uitgebreid worden met nieuwe krachten die gespecialiseerd zijn in advies bij aankoop.

Afbeelding verwijderd.

Met vastgoedelijke groeten,
Het voltallige team van BuyerSide

Artikel delen