6 miljoen euro aan investeringen, 600.000 euro bespaard voor klanten van BuyerSide!

Dat zijn de kerncijfers van BuyerSide voor het jaar 2015. Een erg positieve balans dus… en ook voor de klanten! Een terugblik op een bijzonder vruchtvol jaar…

BuyerSide werd opgericht in april 2014 en heeft sindsdien zijn stempel kunnen drukken op de Brusselse vastgoedmarkt. Ons bedrijf geeft advies bij de aankoop van residentieel vastgoed en houdt hierbij rekening met de verschillende stappen in het aankoopproces: analyse, evaluatie van het goed en van de te verrichten werken, onderhandelingen en contracten.

Mooie resultaten…

In 2015 hebben wij een tiental transacties, die goed zijn voor een investeringsvolume van meer dan 6 miljoen, kunnen afsluiten. Dit heeft ervoor gezorgd dat onze klanten meer dan 600.000 euro hebben kunnen besparen door de onderhandelingen die voor hen gevoerd werden! Bij sommige goederen hebben wij zelfs voor een korting van rond de 20% kunnen zorgen. In enkele uitzonderlijke gevallen werd het goed aan de vraagprijs gekocht: dit gebeurde namelijk wanneer het goed ondergewaardeerd was en er heel wat concurrentie was voor de aankoop ervan.

… en een klantenprofiel dat evolueert

De klanten die tegenwoordig met ons in zee gaan zijn voornamelijk Franse of Belgische particuliere beleggers. Wij zorgen er meer bepaald voor dat ze niet in de val lopen, zoals bij de aankoop van opbrengsteigendommen die op stedenbouwkundig vlak niet in orde zijn of die asbest bevatten. Gezien de huidige reglementeringen – en vooral de toekomstige – zou dit een enorme waardevermindering kunnen betekenen bij doorverkoop.  

En de vooruitzichten voor 2016?

Momenteel zijn er een tiental dossiers in behandeling. Ons aanbod evolueert eveneens: wij bieden onze klanten immers steeds meer goederen aan die niet openbaar te koop staan (goederen die te koop zijn, maar die nog op geen enkele manier aangekondigd zijn), en die blijken vaak bijzonder interessant te zijn.

Lees het artikel van Le Soir Immo die de balans voor 2015 opmaakt van BuyerSide

Artikel delen