Aankoop van een opbrengsteigendom in Elsene voor een Nederlandstalige klant

Voor deze transactie begeleidde BuyerSide een Nederlandstalige klant die een opbrengsteigendom wou kopen in Brussel. Zijn doel? De verschillende woonunits van het pand verhuren in het kader van vermogensplanning. Op lange termijn zou hij de blote eigendom van het pand aan zijn kinderen schenken en het vruchtgebruik zelf behouden.

BuyerSide begeleidt de koper van A tot Z, met een uitgebreid bezoek

De klant had het erg druk en had dus geen tijd om zelf een pand te zoeken of zich bezig te houden met het toekomstige beheer ervan. Hij vertrouwde volledig op BuyerSide om een pand te zoeken dat aan zijn criteria en budget voldeed.

Al na enkele bezoeken vond BuyerSide een geschikt gebouw met drie woonunits in het centrum van Elsene. Zowel de locatie als het budget waren een perfecte match en bovendien waren alle drie de woonunits al verhuurd!

De klant kon zelf niet ter plaatse komen, dus voerde BuyerSide een uitgebreid bezoek uit en maakten we een hele reeks foto's en video's. Daarnaast onderwierpen we het pand aan een grondige analyse en een taxatie volgens twee methoden om aan onze klant voor te leggen.

Een geslaagde onderhandeling en toekomstig beheer door OwnerSide

We informeerden de klant en hij nam een standpunt in. Daarna onderhandelde BuyerSide met de verkoper en slaagden we erin een interessante deal te sluiten van bijna -10% op de vraagprijs. De klant was tevreden over onze betrouwbare manier van werken en de geslaagde transactie en besloot meteen een beroep te doen op OwnerSide voor het toekomstige beheer van het gebouw.

Bent u van plan om vastgoed te kopen? BuyerSide begeleidt u van A tot Z!

Contacteer ons

Artikel delen