"Bedankt voor de studio ! U heeft toevallig ook geen garage ?"

"Ik was op zoek naar een nieuwe studio met een goede ligging in Brussel. Aangezien de timing om fiscale redenen heel strak was en ik in het buitenland woon, heb ik besloten om deze opdracht aan BuyerSide over te laten. "

BuyerSide is in september 2015 tussengekomen voor een bedrijf dat vóór het einde van het jaar in vastgoed moest investeren om redenen van een wederbelegging uit fiscale overwegingen. Vanaf dat moment zijn wij op zeer korte tijd op zoek moeten gaan naar een studio die aan strikte investeringsvoorwaarden voldeed, zodat de authentieke akte binnen de 3 maanden zou kunnen worden getekend. Dat was geen eenvoudige karwei gezien de vertragingen bij de Stad Brussel voor het verstrekken van stedenbouwkundige inlichtingen. 

Bijkomende moeilijkheid: de zaakvoerder van de vennootschap was woonachtig in het buitenland, waardoor het moeilijk was om bezoeken in te plannen. Naar aanleiding van de diverse correspondentie die ervoor gezorgd heeft dat er een echte vertrouwensband tussen ons kon ontstaan, heeft de klant besloten om een bod te doen op een studio die hij zelf nooit bezocht had. Gelukkig kon een later bezoek, dat gepland werd net nadat de verkoopovereenkomst getekend werd, snel zijn goede keuze bevestigen. De authentieke akte werd half december getekend.

Drie vliegen in één klap !
De opdracht van BuyerSide stopte daar niet bij. Nadat de klant zijn akkoord gaf met betrekking tot het appartement, wenste hij ook een parkeerplaats in de onmiddellijke nabijheid aan te schaffen. Spijtig genoeg stond op dat moment geen enkele garage te koop in deze erg populaire wijk, waar bovendien amper parkeerplaats is op de openbare weg.
BuyerSide is er toch in geslaagd om een garage op 200 m van het appartement van de klant op het spoor te komen. Klein probleempje: de garage stond enkel te huur en niet te koop... Na onderhandelingen heeft BuyerSide het toch voor mekaar gekregen om de garage te kopen, en bovendien aan een interessante prijs als men vergelijkt met de marktprijs in die wijk.
Drievoudig succes dus: snel een nieuwe studio vinden in een erg gegeerde wijk, een garage kopen die eigenlijk niet te koop stond en daarvoor een goede prijs kunnen onderhandelen.

"De experts van BuyerSide hebben hun opdracht perfect binnen de gestelde termijnen uitgevoerd, en volledig in overeenstemming met mijn verwachtingen. Ze hebben daarbij hun professionalisme en hun kennis van de markt duidelijk aangetoond. "

Conclusie: Stel ons voor een uitdaging, we hebben niets liever!

Artikel delen