Bijna 10% bespaard op een appartement in Ukkel!

BuyerSide heeft onlangs een klant bijgestaan bij de zoektocht en aankoop van een appartement in Ukkel. Aangezien de persoon in kwestie deels in Londen en deels in Brussel werkzaam was, had hij zelf geen tijd om op zoek te gaan naar vastgoedpanden.

Duidelijke en veeleisende criteria
De klant, die daarvoor een appartement in de Brusselse gemeente huurde, wou nu in vastgoed investeren door een optrekje voor zichzelf aan te schaffen en zo handig in te spelen op de historisch lage rentevoeten. Zijn criteria? Een lichtrijk appartement dat zich in zeer goede staat bevindt of vrijwel nieuw is, met een mooi terras, gelegen in Ukkel, dichtbij groene ruimten en met talrijke winkels en faciliteiten om de hoek. Het team van BuyerSide is de uitdaging aangegaan!

9,5% bespaard 
Na verschillende gerenoveerde appartementen bezocht te hebben, vonden wij uiteindelijk een appartement in een nieuwbouw aan de Groene Jager dat aan alle criteria beantwoordde. Er stonden nog maar twee appartementen te koop, wat ervoor gezorgd heeft dat wij een flinke prijsvermindering hebben kunnen verkrijgen. Dankzij de prijsonderhandeling konden de bijkomende kosten veroorzaakt door de betaling van de btw ten opzichte van de registratierechten grotendeels gecompenseerd worden.

Resultaat: De klant kan voortaan genieten van het ideale pand, zonder de wijk die hij zo goed kent te moeten verlaten. En laten we ook de korting van bijna 10% niet vergeten!

Artikel delen