BuyerSide 2.0: uw vastgoedadviseur in een nieuw jasje

BuyerSide is enorm gegroeid en geëvolueerd sinds de oprichting ervan in 2014. Aangezien onze omzet ieder jaar zo goed als verdubbeld werd, hebben wij onze procedures en IT-tools verbeterd, net als de manier waarop wij panden op het spoor komen.

Ons team is samen met ons cliënteel geprofessionaliseerd. Wij adviseren nu zowel particulieren zonder vastgoedervaring als professionals die van onze expertise en ons “off-market”-netwerk gebruik willen maken.

Om die reden hebben wij besloten om onze merkidentiteit helemaal te herzien en BuyerSide 2.0 in het leven te roepen: een nieuw logo, een krachtige slogan (By Your Side in Real Estate), een hernieuwde website en dienstverleningen die aangepast zijn aan een domein dat steeds belangrijker wordt voor ons cliënteel, namelijk bedrijfsvastgoed - Capital Markets (BtoB).

Een nieuwe en meer “corporate” look voor BuyerSide, uw adviseur bij een vastgoedaankoop

In de loop der jaren is ons beroep geëvolueerd, net als ons cliënteel.

Wij hebben besloten om onze klanten in 3 profielen op te delen: particulieren, investeerders en professionals. We willen een meer “corporate” imago uitstralen dan vroeger. Sinds het operationele aantreden van onze medeoprichter Nicolas Vincent 3 jaar geleden hebben wij het professionele luik uitgewerkt. Op heden is dit goed voor 50% van onze omzet. Daarom was een rebranding nodig. Onze identiteit moet namelijk in overeenstemming zijn met dit nieuwe cliënteel, dat steeds aan belang wint. Het beheer van de afdelingen wordt onder de vennoten verdeeld: Adrian Devos leidt de afdelingen voor particulieren en investeerders (waarvan het merendeel residentieel) en Nicolas Vincent de professionele afdeling (grote flatgebouwen, retail, kantoren, hotels, rusthuizen, etc.)

BuyerSide, By Your Side voor al uw vastgoedprojecten

Een nieuwe slogan die BuyerSide perfect omschrijft: uw vastgoedadviseur staat u bij doorheen het hele aankoopproces. Of u nu een particulier, investeerder of professional bent, wij begeleiden u bij de aankoop van uw toekomstige onroerende goederen.

De begeleiding begint in het algemeen bij de zoektocht naar opportuniteiten (vaak “off-market") op basis van uw criteria. Zodra wij een pand vinden dat aan uw wensen voldoet, zullen wij overgaan tot een diepgaande analyse en gedetailleerde evaluatie. Vervolgens vatten wij de onderhandelingsfase aan om voor u de beste prijs en voorwaarden te verkrijgen. Wij staan aan uw zijde in iedere fase, tot op het moment dat de transactie afgesloten wordt.

Particulieren, investeerders, professionals, BuyerSide begeleidt u doorheen het hele aankoopproces

Wij kunnen niet op dezelfde manier te werk gaan voor een particulier die een huis voor eigen gebruik wenst te kopen, een investeerder die een opbrengsteigendom wil kopen en een institutionele organisatie waar wij een omvangrijk dossier aan zullen voorstellen. Om die reden leek het ons belangrijk om deze 3 pijlers op te splitsen en onze aanpak aan te passen in functie van de personen die tegenover ons zitten.

Visuele identiteitswijziging voor uw vastgoedadviseur

Een nieuwe identiteit die beter bij ons aansluit, met een nieuw logo, een nieuwe website en een nieuwe merkidentiteit. Wij waren op zoek naar moderniteit, een meer “corporate” look en kleuren waar wij ons beter mee identificeren. Wat dit punt betreft hebben wij besloten om voor blauwe kleurtonen te gaan, die vertrouwen, verantwoordelijkheidszin en loyaliteit uitstralen; 3 waarden die perfect overeenstemmen met onze bedrijfsvisie.

Een veelbelovende toekomst voor BuyerSide en uw toekomstige vastgoedprojecten

Onze missie is om er te zijn voor iedere investeerder, professional of particulier die een vastgoed wenst aan te kopen en nood heeft aan advies.

BuyerSide wil zijn positie als marktleider bevestigen op het vlak van Buy-Side-advies op de Belgische vastgoedmarkt. Ons doel voor de toekomst is om ons team uit te breiden om nog gespecialiseerder te werk te kunnen gaan en u een dienstverlening aan te kunnen bieden die nog completer is door specialisten aan te werven uit iedere sector: retail, corporate en residentieel vastgoed.

OwnerSide: huur-, administratief en technisch beheer

De klanten van BuyerSide waren vragende partij voor een dienstverlening in het kader van huur-, administratief en technisch beheer. Tal van eigenaars willen namelijk na de aankoop van een onroerend goed het beheer uitbesteden en zo alle beslommeringen vermijden die komen kijken bij het beheer en de verhuur. Daarom hebben wij besloten om OwnerSide (www.ownerside.be) op te richten, een vennootschap die instaat voor het beheer en de optimalisatie van panden die voor verhuur bestemd zijn en er als toevoeging op BuyerSide komt. Tegelijk is dit een logische volgende stap in uw begeleiding na aankoop.

Wij vinden de opbrengsteigendom die bij u past en beheren ze, waarbij wij rekening houden met de vooropgestelde opvattingen die in het businessplan opgenomen zijn op het moment van aankoop. In het geval van renovatiewerken bieden wij ook werfopvolging om u deze zorgen te besparen. OwnerSide biedt zijn diensten op het vlak van beheer eveneens aan voor bestaande onroerende vermogens.

BuyerSide, de partner die u begeleidt bij het proces van een vastgoedaankoop

Zodra u een beroep op BuyerSide doet, kunt u genieten van begeleiding van A tot Z met een sterke meerwaarde voor ieder type pand en ongeacht uw profiel. Onze experts bieden u een gepersonaliseerde service doorheen het hele aankoopproces.

Bent u op zoek naar een onroerend goed en wil u zich laten begeleiden in het aankoopproces?

BuyerSide staat aan uw zijde voor uw vastgoedprojecten!

Contacteer Ons

Artikel delen