“BuyerSide heeft mij geholpen om de juiste keuze te maken bij mijn eerste aankoop”

De aankoop van een eerste woning is een belangrijke stap: iedereen wil zeker zijn dat hij de juiste keuze maakt. Missie geslaagd voor een van onze jonge klanten die net op de arbeidsmarkt kwam en op zoek was naar een eerste appartement.

“Ik wou een appartement kopen op korte afstand van mijn werkplek in Elsene. Het doel was om mijn verplaatsingen met de wagen en de tijd dat ik onderweg ben te beperken.” Zo ging BuyerSide op zoek naar woningen in de gemeenten Elsene en Sint-Gillis. De criteria waren duidelijk: een eenkamerappartement in zeer goede staat met een aangenaam woonklimaat.

Na enkele weinig overtuigende bezoeken was het voor onze klant liefde op het eerste gezicht toen we een nieuw appartement, met goed verzorgde en beveiligde gemeenschappelijke delen, in de buurt van het Flageyplein bezochten. Naast een korting op de aankoopprijs (zelfs al ligt deze zelden hoog bij nieuwe projecten), hebben wij het voor elkaar gekregen dat de eigenaar ermee instemde om ingebouwd meubilair in zijn goed te laten plaatsen. “Ik heb mij er snel na de aankoop kunnen vestigen zonder al te veel meubilair te moeten kopen. "

Wenst u ook uw eerste woning aan te kopen? BuyerSide ondersteunt u bij uw eerste vastgoedaankoop... en alle andere die later misschien nog volgen!
Artikel delen