BuyerSide zal aanwezig zijn op Batibouw !

Kom ons bezoeken op het Salon ImmoVillage dat zal plaatsvinden in het kader van Batibouw en ontvang uw gratis toegangskaart.

Wat ?
ImmoVillage is een nieuw onderdeel van Batibouw dat zich richt op vastgoed (koop/verkoop van hoofdverblijven en tweede woningen of investeringsgoederen). Dit grote publieke uitstalraam van de residentiële vastgoedmarkt zal 80 professionele exposanten uit de vastgoedsector samenbrengen, waaronder BuyerSide. Talrijke kosteloze activiteiten zullen georganiseerd worden, meer bepaald 32 conferenties en rondetafelgesprekken.

Welke exposanten ?
Projectontwikkelaars, immobiliënkantoren, individuele bouwaannemers, vertegenwoordigers van verenigingen en territoriale gemeenschappen en bedrijven die diensten aanbieden die nuttig zijn in het kader van een aankoop (banken, financiële makelaars, consultants, ...).

Waarom ?
ImmoVillage is bestemd voor al wie, op korte termijn, een vastgoedproject wenst aan te vangen of af te ronden: kopen, verkopen, investeren, financieren, ... ImmoVillage zal voor hen de gelegenheid zijn om op snelle en efficiënte wijze een laatste keer de markt te verkennen en een antwoord te krijgen op de vragen die men zich stelt alvorens een beslissing te nemen, zoals die over eigendom, mede-eigendom, renovatie en energiebesparing.

Wanneer ?
Van 16-19/02/17

Waar ?
Salon ImmoVillage, Koningin Astridhal, Brussels Expo, Stand nr. IM057

BuyerSide biedt u toegang tot het salon ImmoVillage !
Contacteer ons vanaf vandaag om uw ticket te ontvangen.
Artikel delen