Dank u voor het vertrouwen in 2021

We grijpen dit eerste artikel van 2022 graag aan om elk van onze klanten hartelijk te bedanken: zowel particulieren, investeerders als professionals, zowel Belgen als niet-Belgen. We willen u bedanken voor het vertrouwen dat u ons én onze zaakaanbrengers in 2021 hebt gegeven, want dankzij hen kunnen we u steeds meer panden 'off-market' aanbieden.

Hebt u het goede voornemen om in 2022 in vastgoed te investeren? De experts van BuyerSide helpen u op weg en begeleiden u graag bij uw vastgoedprojecten in 2022.

Een nieuw jaar is ook het moment bij uitstek om eens terug te blikken op het voorbije jaar.

BuyerSide heeft zijn rekenmachine bovengehaald en deelt u graag de belangrijkste cijfers van 2021 mee.

Met onze drie afdelingen hebben we klanten geadviseerd voor een totaal investeringsvolume van meer dan € 48M. € 23M voor onze professionele klanten, € 19M voor investeerders en € 6M voor particulieren die het pand zelf bewonen.

In totaal gaat het om 155 units (136 appartementen, 13 commerciële units en 6 huizen/villa's) verspreid over 28 transacties, waarvan 23 aankopen van activa (asset deals) en 5 aankopen van vastgoedvennootschappen (share deals).

Van de 28 transacties waren er 14 dossiers van investeerders, 8 van particulieren en 6 van professionele klanten.

Uit die cijfers blijkt duidelijk de gemiddelde omvang van onze transacties: zo'n € 525.000 voor aankopen van een eigen woning (appartementen/huizen), € 1,1M voor opbrengsteigendommen en € 4,6M voor professionele dossiers. Uiteraard gaat het om gemiddelden, met transacties die schommelen tussen € 225k en € 12,5M.

Verschillende transacties die in 2021 zijn opgestart, worden binnenkort afgerond voor een investeringsvolume van meer dan € 25M. 2022 ziet er alvast veelbelovend uit.

Wilt u dit jaar graag investeren in vastgoed, voor eigen gebruik of als opbrengsteigendom? Contacteer ons voor een gesprek!

Contacteer ons

Artikel delen