Is het mogelijk rendement te halen uit een eigendom voor erin te trekken?

Behalve als u een  ervaren investeerder bent, is het waarschijnlijk dat u zich één of twee keer in uw leven interesseert in de vastgoedmarkt. Het is daarom dat, wanneer u tegenover een vastgoedmakelaar zit of wanneer u zich interesseert in fiscale kwesties verbonden met de aankoop, u zich totaal verloren voelt.

Hoe mijn aankoop fiscaal optimaliseren?  Hoe tijdelijk een interessant huurrendement produceren? En vooral, hoe onderhandelen terwijl u geen enkele kennis heeft van de markt.

Zoveel vragen die een antwoord krijgen als u zich richt tot aankoopdeskundigen. BuyerSide is een bedrijf dat haar experts ten dienste stelt van de koper.

Michel Deluc deed beroep op Buyerside toen hij een appartement wilde kopen in Namen, in het vooruitzicht van zijn pensionering. BuyerSide maakte het hem mogelijk om 16,4% te besparen op de verkoopprijs, door snel over het eigendom te onderhandelen. De inzet was om zo snel mogelijk de onderhandelingen af te ronden door te profiteren van de positie van eerste kandidaat. BuyerSide heeft daarna een bod voorbereid door een clausule substitutie van kopers te voorzien zodat de kinderen de naakte eigendom van het onroerend goed kunnen verwerven terwijl ze het vruchtgebruik (fiscale optimalisatie) behouden. Tot slot werden specifieke ambachtslui geraadpleegd zodat ze snel de gewenste werken zouden kunnen uitvoeren.

 

Resultaat: 16,4% van de verkoopprijs bespaard

Artikel delen