Kerncijfers 2022

Wij willen dit eerste artikel van het jaar als gelegenheid gebruiken om al onze klanten, zowel particulieren, investeerders als professionals, Belgische en buitenlandse, hartelijk te bedanken voor het vertrouwen dat zij ons in 2022 hebben gegeven; evenals onze zakenpartners die ons in staat stellen u steeds meer "off market" eigendommen aan te bieden.

BuyerSide in 2022

Als investeren in onroerend goed één van uw goede voornemens is, kunt u rekenen op BuyerSide en zijn team van professionals om u te helpen ze te verwezelijken. Wij begeleiden u graag bij uw vastgoedprojecten in 2023.

Het nieuwe jaar betekent ook een terugblik op het afgelopen jaar.

BuyerSide heeft zijn rekenmachine aan het werk gezet en deelt met u de kerncijfers voor 2022.

Via onze 3 verschillende afdelingen adviseerden wij voor meer dan 73 M € aan investeringsvolume, een stijging van 52% ten opzichte van vorig jaar.

Het gaat in totaal om 202 eenheden (116 flats, 18 huizen, 3 commerciële ruimtes, 2 percelen grond en 63 parkeerplaatsen) verdeeld over 31 transacties, waarvan 28 activa en 4 overnames van vastgoedondernemingen.

Van de 31 transacties hebben er 15 betrekking op beleggerscliënten, 9 op cliënten voor eigen rekening en 7 op professionele cliënten.

Uit deze cijfers blijkt duidelijk de gemiddelde omvang van onze transacties, die ongeveer 810.000 euro bedraagt voor de aankoop van eigen woningen (appartementen/huizen), 1,1M € voor vastgoedbeleggingen en 8,5M € voor professionele dossiers. Natuurlijk zijn dit gemiddelden, met transacties die variëren tussen 240k € en 25M €.

Verschillende transacties die in 2022 werden aangevat, staan op het punt te worden afgerond voor een investeringsvolume van meer dan 42 M €. Het jaar 2023 belooft dus al een boeiend jaar te worden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw vastgoedinvesteringsprojecten van dit jaar te bespreken, of het nu voor eigen gebruik is of voor verhuur.

OwnerSide in 2022

De gezonde en gestage groei van BuyerSide wordt ook weerspiegeld in de jaarcijfers van ons zusterbedrijf OwnerSide.

Wij zijn blij en tevreden te kunnen melden dat onze portefeuille aanzienlijk is gegroeid. Van 80 eenheden in 2021 naar 151 eenheden in 2022, een stijging van 89% in één jaar.

 

Wilt u dit jaar graag investeren in vastgoed, voor eigen gebruik of als opbrengsteigendom? 

CONTACTEER ONS

Artikel delen