Liefde op het eerste gezicht aan de Sterrenwacht in Ukkel

Toen een Franse klant in Brussel op zoek ging naar het pand van haar dromen, fungeerde BuyerSide als tussenpersoon! Deze klant was huurster, maar wou zich in België in een duurzame woning vestigen. Een scenario dat goed afliep!

1. Liefde op het eerste gezicht...
Onze klant had een zeer duidelijk idee van haar ideale woning. De woning moest zich in goede staat bevinden en over veel natuurlijk licht beschikken. Daarnaast stonden een ruime onthaalruimte, een tuin en minstens 5 kamers ook op het verlanglijstje. Dit allemaal in de buurt van de Sterrenwacht in de gemeente Ukkel, en zonder het budget te overschrijden. Een huis voldeed aan alle criteria...

2. De twijfelfase...
Spijtig genoeg lag de prijs van dit prachtige pand heel wat hoger dan het voorziene budget! In deze buurt vinden we tal van grote woningen, maar de prijzen liggen immers vaak erg hoog.

3. Een happy end!
Buyerside is gedurende verschillende maanden blijven zoeken om uiteindelijk opnieuw uit te komen bij het huis waar het oog al op gevallen was. Het bleek nog steeds beschikbaar te zijn. Aangezien de woning al een hele tijd te koop stond, kon er over een aanzienlijk deel van de prijs onderhandeld worden. Eind goed, al goed: onze klant heeft de woning kunnen kopen waar ze haar hart aan verloren had en deed toch een goede zaak!

Wilt u net als deze klant uw ideale woning vinden? Contacteer BuyerSide!
Artikel delen