Twee transacties in Schaarbeek voor twee buitenlandse klanten

Twee expats hebben onlangs de diensten van BuyerSide gebruikt om hun appartement in Schaarbeek te vinden. De ene heeft de Franse nationaliteit en woont op Malta, de andere is een Italiaan die in België woont. Ze wouden beiden hun « pied à terre » vinden in België, terwijl ze zeer onbekend waren met het Belgische systeem en de lokale vastgoedmarkt. 

Na hun respectievelijke informatiesessies besloten ze vol vertrouwen hun zoektocht te starten met BuyerSide. Een van de activiteiten van de BuyerSide groep is het geven van advies over het kopen van een huis of appartement voor eigen gebruik. Laure-Anne en Alexandra zijn onze interne specialisten om particulieren bij te staan die advies zoeken bij aankoop. Naast onze gebruikelijke strategische en financiële ondersteuning voor onze beleggers- en professionele klanten, vereist de aankoop voor particuliere klanten ook andere kwaliteiten zoals communicatie, transparantie en het beheersen van de emoties die gepaard gaan met een eerste aankoop.

Laure-Anne en Alexandra zijn meesters op dit gebied. Ze zijn er om u te helpen uw gezellig huis te verwerven.

Er waren enkele bezoeken nodig om de criteria van elke persoon vast te stellen.

De analyse stelde ons in staat de flats te waarderen om een goed bod op de geadverteerde prijs te kunnen doen zonder dat de druk van de onderhandelingen te zwaar op onze kopende cliënten drukte. Onze Franse klant bezocht de woningen op afstand per video en verkreeg een akkoord over haar bod zonder zelfs maar een voet in de flat te hebben gezet. Dit bewijst dat een vertrouwensrelatie essentieel is voor het welslagen van dit type missie.

Een traditioneler makelaar zou niet in staat geweest zijn zo'n complete service aan te bieden, rekening houdend met de intensieve werktijden van onze twee klanten.

Veel meer dan een eenvoudige off-market vastgoedjager biedt BuyerSide een geavanceerde dienstverlening op maat dankzij adviseurs die zowel technisch als relationeel beschikbaar en gekwalificeerd zijn.

Deze klanten namen de gok om BuyerSide te gebruiken en zijn nu gelukkige huiseigenaren.
 

Vertrouw op ons voor uw toekomstige vastgoedaankoop!

CONTACTEER ONS

 

Artikel delen