Uw eigendom dankzij onze reactiviteit en het prioritair bezoek!

"Ik had mijn zinnen gezet op een penthouse om te verhuren in Sint-Pieters-Woluwe. Ik wou echter een 'second opinion' over het nut van deze investering, de prijs en de rentabiliteit. En snel! Er waren namelijk reeds 15 bezoeken voorzien de dag nadat het goed voor het eerst op de markt aangeboden werd".

BuyerSide heeft een investeerder bijgestaan bij de aankoop van een studio bedoeld om te verhuren in Sint-Pieters-Woluwe. Wij hebben van het agentschap de kans gekregen om het goed als eerste te bezoeken, namelijk op de vooravond van de dag waarop een vijftiental bezoeken voorzien waren. Dankzij een uiterst snelle analyse en waardebepaling hebben wij besloten dat het goed te koop stond aan de juiste prijs: het was dus zaak om zo snel mogelijk een bod in te dienen aan de vraagprijs zodat de bezoeken van de dag nadien geschrapt konden worden. Dit werd dan ook gedaan.

"De gedetailleerde analyse van de investering werd mij twee uur na het bezoek van BuyerSide overgemaakt en heeft het voor mij mogelijk gemaakt om diezelfde avond rustig een bod te kunnen plaatsen. Dit bod werd de ochtend nadien aanvaard... Zonder de hulp van BuyerSide had deze transactie weinig kans tot slagen gehad aangezien er al heel wat bezoeken gepland stonden. "

Een extra bescherming !
Dankzij de reactiviteit van BuyerSide kon de klant dus dit unieke goed aan de correcte prijs aankopen. Maar daar stopt het niet bij: het bod van BuyerSide hield ook enkele voorwaarden in betreffende aspecten die wij nog niet hadden kunnen analyseren bij gebrek aan beschikbare documentatie. Hoewel het bod uiterst snel is moeten opgesteld worden, was de investeerder goed ingedekt!

Heeft u een vastgoed op het oog? Moet u zeer snel reageren... misschien wel nog vandaag ? Contacteer BuyerSide !

Artikel delen