Vastgoed kopen in België als men in het buitenland woont ?

Bij het kopen van vastgoed wordt men vaak geconfronteerd met heel wat onduidelijkheden. Stelt u zichzelf dan nog eens voor dat u dit in het buitenland doet. Als de woning die u op het oog heeft zich in België bevindt, dan zal u zeker en vast de weg kwijtraken in de Belgische administratieve rompslomp.

Wanneer men een woning in het buitenland vindt, is het moeilijk om in te schatten of deze gelegen is in een goede buurt, of men het risico loopt om juridische problemen te ondervinden, maar vooral of de gevraagde prijs al dan niet aanvaardbaar is.

Een huis of een appartement kopen zonder enige kennis van de vastgoedmarkt en zijn valstrikken, is eerder riskant. Doe liever een beroep op de competentie van BuyerSide, de onafhankelijke professional uit de vastgoedsector die u begeleidt in elke fase van uw aankoopproces.

 

Laten we het voorbeeld bekijken van de opdracht die BuyerSide gekregen had van een buitenlandse agent die op zoek was naar een appartement voor zijn klant, een Europese ambtenaar.

De klant wilde vooral trachten om de prijzen te onderhandelen van een 200m² grote loft, gelegen in de nieuwe Brusselse kanaalwijk die in volle ontwikkeling is. In aanvulling op de onderhandelingen begeleidde BuyerSide de koper bij het proces, gezien hij geen enkele kennis van de markt had.

"Ik realiseer me dat de begeleiding gedurende het hele proces veel belangrijker en nuttiger was dan dat ik bij het begin verwacht had. Ik blijf BuyerSide aanbevelen bij mijn collega's en blijf tegen mijn vrienden zeggen dat beroep doen op hun diensten de verstandigste beslissing sinds lange tijd was!

 

Vertrouw op BuyerSide, specialisten inzake advies bij de aankoop van residentieel vastgoed, die uitsluitend de belangen van de koper verdedigen !

KOOP UW ONROEREND GOED IN ALLE GEMOEDSRUST !

 

Download nu gratis onze 13 tips voor een succesvolle aankoop !

Artikel delen