Dacht u eraan om de ligging van uw toekomstig eigendom te analyseren?

Na enkele maanden stevig zoeken valt u op uw droomhuis. Een leuke kleine tuin achteraan een woning die u perfect past. Het is liefde op het eerste zicht. Ondanks een bezoek dat het idee versterkt dat deze woning voor u is, geef niet meteen teveel prijs.

Bepaalde elementen waaraan u misschien niet denkt, zullen van pas komen tijdens de onderhandelingen van het eigendom. Er stellen zich veel vragen bij de aankoop van een eigendom. BuyerSide, die toekomstige kopers helpt maakte een lijst van 13 nuttige tips voor diegenen die binnenkort een huis of appartement willen kopen.

Eén van deze tips, BuyerSide raadt ten zeerste aan om actief goed het eigendom te bekijken en te analyseren. Dit begint met het bezoek. Zorg ervoor iets vroeger te zijn om goed de buurt te laten doordringen. Is er een vlotte toegang tot de wegen? Bent u ver van de grote verkeersassen? Is er voldoende parkeergelegenheid in de straat? Waar ligt het openbaar vervoer? Is het huis rondom veilig afgesloten voor de kinderen of uw huisdier? Bent u in de buurt van een park? Weet u waar de dichtste school zich bevindt? Moet u met de wagen uw boodschappen doen of is er een winkel in de buurt? Wie zijn uw dichtste buren? Zijn er buurtconflicten?

BuyerSide helpt u bij het vinden van antwoorden op al deze vragen, maar u kunt het werk aanvatten door de praten met bewoners en winkeliers in de buurt. 

Artikel delen