Focus op onze laatste deal in eigen woning!

BuyerSide heeft een moeilijke woningdeal weten te sluiten. Een nieuwe succesvolle aanwinst voor de snel groeiende en zich ontwikkelende afdeling "Eigen Bewoning".

Laure-Anne Evrard - Account Manager bij BuyerSide: "Er bestaan vandaag weinig oplossingen voor de particulier die op zoek is naar een eigen woning. BuyerSide is ongetwijfeld het beste alternatief voor degenen die moeite hebben om een woning te vinden of die gewoonweg geen tijd hebben om een goede zoektocht uit te voeren.

Onze klanten waren op zoek naar een mooie villa in de streek van Nijvel. Het derde pand dat we bezochten was meteen favoriet dankzij de ligging, het prachtige uitzicht op het platteland en de vrijgevigheid van de bestaande volumes.

Het door particulieren verkochte pand werd gespot op een besloten Facebookgroep. Dit atypische pand buiten de markt vereiste de analytische vaardigheden van onze Accounts Managers om verschillende belangrijke elementen te verifiëren die nodig zijn voor een evaluatie van de werkelijke waarde van het pand, zoals bijvoorbeeld:

  • 3 complementaire verwarmingssystemen ;
  • Zonnepanelen ;
  • verkavelingsvoorschriften die moeten worden nageleefd in het kader van een toekomstige vergunningsaanvraag ;
  • Tussenkomst van een architect aanbevolen door BuyerSide in een recordtijd.

Geadverteerd op 1.250.000€, slaagden we erin om bijna 10% te onderhandelen.

We gebruikten onze marktanalyse en onderhandelingsvaardigheden om dit resultaat met de verkopers te bereiken.

Het aankoopproces was lang en vol valkuilen tot het laatste moment. De communicatie en het delen van informatie/documenten tussen de verschillende betrokken partijen (d.w.z. verkopers, kopers, advocaten, certificeerders, handelaars en notarissen) maar ook de toegang tot het onroerend goed vóór de ondertekening van de akte was een echte hindernisbaan.

Het succes van deze aankoop/verkoop was zeker niet mogelijk geweest zonder de efficiënte en betrokken bemiddeling van BuyerSide bij zowel de kopers als de verkopers. En ondanks uitstel van de ondertekening van de akte zijn de kopers inmiddels thuis!

 

Vertrouw ons uw toekomstige vastgoedaankoop toe!

CONTACTEER ONS

 

Artikel delen