"Ik zou in onroerend goed willen investeren maar ik heb geen tijd voor het nodige zoekwerk"

Investeren in onroerend goed, dat betekent zoekwerk verrichten, talrijke goederen bezoeken, onderhandelen over prijzen... Al die zaken nemen tijd in beslag. Tijd waarover investeerders niet altijd beschikken... Daarom denken ze er soms aan om al het werk aan iemand over te laten. Maar niet zomaar wie: een vertrouwenspartner is van essentieel belang !

Dit was onlangs het geval voor een van onze klanten die een appartement in Oudergem wenste aan te kopen. Doel: het in eerste instantie verhuren en er later zelf zijn intrek nemen. Bij de keuze voor de gemeente Oudergem werd niet over één nacht ijs gegaan: de beschikbaarheid voor de klant afkomstig uit Waals-Brabant en de levenskwaliteit van de buurt hebben een belangrijke rol gespeeld bij de beslissing. De nabijheid van een metrostation was ook een van de criteria bij de keuze van het goed.

"Aangezien ik door mijn beroepsactiviteit zelf amper tijd heb om opzoekingen te doen en om te onderhandelen over een onroerend goed, wou ik dat er een vertrouwensrelatie was met mijn mandataris. En dat was het geval met BuyerSide", zo vertelt hij.

Na ongeveer 6 maanden opzoekingen, bezoeken en analyses van talrijke appartementen, heeft BuyerSide uiteindelijke de ideale investering gevonden: een volledig te renoveren appartement van 90 m² met 2 kamers, dat werd gekocht in het kader van een nalatenschap en gelegen is in de wijk Sint-Juliaan te Oudergem.

Resultaat van de tussenkomst van BuyerSide: 5 % van de onderhandelde prijs, terwijl het goed slechts enkele dagen te koop stond en dat de concurrentie bikkelhard is voor dit soort goederen. Het goed zal een brutorendement van ongeveer 4,5 % opleveren na de werken! "BuyerSide heeft zijn taak perfect vervuld!"

Indien u ook over te weinig tijd beschikt om te investeren in onroerend goed, contacteer dan de experts van BuyerSide.

Artikel delen