Spookt het in mijn nieuw eigendom?

Spookhuizen, ze bestaan! Althans in sommige landen, het is belangrijk dat de verkoper van een eigendom bekent dat zijn huis bewoond wordt door geesten indien hij niet wenst berecht te worden voor frauduleuze verkoop.

In de VS varieert de wet van staat tot staat. Terwijl er in New-York niets te vrezen valt voor een verkoper die zich wilt ontdoen van zijn spookhuis. In Massachusetts, is deze verplicht om de waarheid te vertellen over het verleden van de woning en over de eventuele paranormale gebeurtenissen die er plaatsvonden. In Virginia, hoeft u niets te vrezen indien u alle zichtbare sporen verbergt die emotionele problemen kunnen veroorzaken.

Denk maar niet dat een spookhuis goedkoper is. In tegendeel, bepaalde aanhangers zijn bereid om dergelijke eigendommen aan te schaffen tegen de volle prijs.

In België kunnen bepaalde elementen gezien als bovennatuurlijk, beschouwd worden als verborgen gebreken. Om ongewenst samenwonen te vermijden, denk eraan om het begeerde goed geobiologisch te laten analyseren. Geobiologisten die deel uitmaken van BuyerSide kunnen de aanwezigheid van geesten die uw rust storen, detecteren.

Natuurlijk, detecteert de geobiologische analyse van BuyerSide ook in ruimere zin de meer klassieke zaken i.v.m. een woning, zoals elektromagnetische golven gegenereerd door GSM-masten in de buurt, ondergrondse wateraders, ondergrondse gebreken, enz., die de elektro-gevoelige mensen kan storen. De geobiologisten kunnen eveneens de woning harmoniseren om de ongewenste magnetische velden te ‘blokkeren’.

Artikel delen